مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از آغاز برداشت پیاز در این شهرستان خبر داد و گفت: پیاز تولیدی شهرستان راهی بازارهای داخلی و خارجی می شود.
کد خبر: ۹۸۸۴۲۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۶ 24 August 2021

به گزارش تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا علیرضا یاری‌پور ، با بیان اینکه امسال 360 هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شده، گفت: پیش بینی می‌شود امسال نزدیک 20 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.

یاری‌پور متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین را در سال جاری حدود 60 تن در هکتار اعلام کرد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین  با بیان اینکه پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، گفت: این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص بازارپسندی بالایی در کشور داشته و پس از برداشت راهی بازارهای سراسر کشور می شود.

یاری پوری با اشاره به صاحب برند بودن پیاز هرسین، گفت: بازار پسندی پیاز تولیدی در شهرستان هرسین به اندازه ای زیاد است که سالانه حدود 10 درصد محصول تولیدی در شهرستان روانه بازارهای خارج از کشور می شود.

 یاری پور با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی در شهرستان هرسین، گفت: به دلیل عدم استفاده و یا بعضا استفاده خیلی کم از سم و کود، پیاز تولیدی در این شهرستان جزو محصولات سالم دسته بندی می شود.

 به گفته‌ این مسئول برداشت پیاز در شهرستان هرسین شروع شده و تا اواخر شهریور ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار