دانشمندان نیوزیلندی در پژوهش های خود موفق به کشف رابطه بین فعالیت های CGRP و AMY۱ در اعصاب که باعث ایجاد سردردهای حاد میگرنی می شوند شدند. این کشف در ساخت داروهای جدید برای درمان میگرن موثر خواهد بود.
کد خبر: ۵۹۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷ 10 July 2015
محققان دانشگاه اوکلند در نیوزیلند در مطالعات خود اثرات بالقوه ای را در یک داروی جدید کشف کردند که به درمان دردهای میگرنی کمک خواهد کرد.

بیشتر داروهای موجود برای درمان میگرن، بی اثر بوده یا دارای عوارض جانبی بدی هستند. این موضوع در حالی است که بر اساس اعلام مسئولان این پروژه، راهکارهای کنونی برای درمان های جدید سردردهای میگرنی بر پایه مطالعات جدید انجام شده و تاثیر گذارتر است. در واقع پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند در افراد مبتلا به این عارضه سطوح هورمون های مسبب درد با عنوان «کلسی تونین پپتید وابسته به ژن» ((CGRP بالا می رود.

نحوه فعالیت گروهی از داروها موسوم به gepants که در سال های اخیر برای جلوگیری از حملات میگرن حاد ساخته شده اند، مبتنی بر توقف فعالیت CGRP را در گیرنده CGRP است.

پژوهشگران نیوزلندی همچنین دریافتند که گیرنده دیگری به نام AMY۱ نقش مهمی در فعالیت CGRP حملات میگرن حاد ایفاء می کند.

«دبی هی»، محقق مطالعه، در این باره می گوید: «ما کشف کرده ایم که CGRP نشانه دوم در سطح سلول های عصبی احساس کننده درد با نام AMY۱ را فعال می کند و تاکنون داروهای gepants برای توقف آن طراحی نشده اند.»
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار