مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخلاف آنچه که بیشتر مردم فکر می کنند مرغ منجمد به لحاظ کیفیت و بهداشت از گوشت مرغ گرم بهتر است.
کد خبر: ۲۰۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲23 March 2016
به گزارش «تابناک یزد»؛ علیرضا ولی
گفت: مرغ منجمد زیر نظر سازمان دامپزشکی و کارشناسان کنترل کیفی به لحاظ
علمی منجمد می شود که به لحاظ علمی و بهداشتی از انجماد در منازل بهتر و
کیفیت آن نسبت به مرغ گرم بالاتر است، بنابراین به مردم توصیه می کنیم از
نظر مصرف مرغ منجمد و کیفیت آن نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه هم اینک بین200 تا300 هزار تن مرغ مازاد بر مصرف داخلی
در کشور تولید می شود، گفت: پارسال به کشورهای مختلف مرغ صادر کردیم و تلاش
می کنیم در سال جدید زمینه صادرات مرغ به روسیه و کشورهای شرق اروپا را
فراهم کنیم.
به گزارش شبکه خبر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: کارشناسانی
از این کشورها از کشتارگاه های ما بازدید و آن را تأیید کرده اند و
امیدواریم بتوانیم امسال زمینه های صادرات مرغ مازاد خود را به کشورهای
جدید هموار کنیم.