مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخلاف آنچه که بیشتر مردم فکر می کنند مرغ منجمد به لحاظ کیفیت و بهداشت از گوشت مرغ گرم بهتر است.
کد خبر: ۲۰۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲ 23 March 2016
به گزارش «تابناک یزد»؛ علیرضا ولی گفت: مرغ منجمد زیر نظر سازمان دامپزشکی و کارشناسان کنترل کیفی به لحاظ علمی منجمد می شود که به لحاظ علمی و بهداشتی از انجماد در منازل بهتر و کیفیت آن نسبت به مرغ گرم بالاتر است، بنابراین به مردم توصیه می کنیم از نظر مصرف مرغ منجمد و کیفیت آن نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه هم اینک بین200 تا300 هزار تن مرغ مازاد بر مصرف داخلی در کشور تولید می شود، گفت: پارسال به کشورهای مختلف مرغ صادر کردیم و تلاش می کنیم در سال جدید زمینه صادرات مرغ به روسیه و کشورهای شرق اروپا را فراهم کنیم.
به گزارش شبکه خبر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: کارشناسانی از این کشورها از کشتارگاه های ما بازدید و آن را تأیید کرده اند و امیدواریم بتوانیم امسال زمینه های صادرات مرغ مازاد خود را به کشورهای جدید هموار کنیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار