سالانه بیش از ۴ میلیون نشای سبزیجات و صیفی جات در استان قم بخصوص در شهر قنوات تولید می شود.
کد خبر: ۱۰۳۹۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰ 17 April 2022

به گزارش تابناک قم، مدیر زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی قم با اشاره به بحران کم آبی استان و استقبال دو برابری کشاورزان از کشت نشایی نسبت به سال گذشته گفت: کشت نشایی تا ۵۰ برابر باعث کاهش مصرف آب در مقایسه با کاشت در زمین می شود.

کوه خضری گفت: علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب،  کشت نشایی باعث کاهش مصرف نهاده‌های کشاورزی مثل بذر کود و سم می‌شود و صرفه اقتصادی خوبی برای کشاورزان دارد و می تواند مشکلات کشاورزان را به حداقل برساند.

وی افزود: بیشتر ارقام کشت نشای استان صیفی جاتی مثل خربزه ، هندوانه ، فلفل ، گوجه و بادمجان است که علاوه بر مصرف استان، به استان های مرکزی، لرستان همدان و قزوین  فرستاده می شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار