گروه استان‌ها_رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: قیمت هر کیلو گوشت قرمز در بازار همدان نسبت به هفته گذشته ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است.
کد خبر: ۹۸۳۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۴ 05 August 2021
گروه استان‌ها_رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: قیمت هر کیلو گوشت قرمز در بازار همدان نسبت به هفته گذشته ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به گزارش تابناک همدان، به نقل از  تسنیم، کمبود مرغ گرم در بازار همدان محسوس است به طوریکه مردم برای تامین یک عدد مرغ مورد نیاز خود مجبورند در صف‌های طولانی قرار بگیرند.

از هفته گذشته برای جبران کمبود، توزیع مرغ منجمد با نرخ کیلویی ۲۰ هزار تومان در فروشگاه‌ها آغاز شده، اما مورد استقبال مردم قرار نگرفته است.

کمبود مرغ سبب افزایش تقاضا در بازار گوشت قرمز و گرانی ۱۰ هزار تومانی آن نسبت به هفته گذشته شده است.

در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی بین ۱۶۵ تا ۱۷۰ هزار تومان و گوشت گوساله نیز ۱۶۵ تا ۱۶۷ هزار تومان است.

گوشت منجمد هم که سال گذشته با نرخ ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسید امسال با قیمت ۱۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

 خشکسالی و مشکل در تامین خوراک دام و علوفه سبب رنجش دامداران شده که این امر چراغ سبزی برای کاهش تولید و گرانی گوشت در آینده است.

علی اکبر سپهری وفا رئیس اتحادیه قصابان همدان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: قیمت هر کیلو گوشت قرمز نسبت به هفته گذشته ۵ تا ۱۰ هزار تومان گرانتر شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ هر کیلو گوشت نرمه گوسفندی و گوساله ۱۶۵ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه قصابان همدان با بیان اینکه دامداران همچنان با مشکل تامین خوراک دام مواجه‌اند، گفت: اگر برای مشکلات دامداران تدابیری اندیشیده نشود بدون شک شاهد گرانی و کمبود تولید در ماه‌های آینده خواهیم بود.

سپهری وفا با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو گوسفند زنده بین ۱۱۸ تا ۱۲۵ هزار تومان است، تصریح کرد: روزانه ۵۰۰ راس گوسفند و ۵۰ راس گوساله کشتار می‌شود.

وی با بیان اینکه ایام محرم را پیش رو داریم، اظهار داشت: در این ماه میزان تقاضا و مصرف گوشت قرمز بیشتر از سایر ایام است.

رئیس اتحادیه قصابان همدان با اشاره به اینکه مصرف گوشت منجمد در تهیه غذا‌ها و رستوران‌ها بیشتر است، عنوان کرد: قیمت گوشت منجمد هم تفاوت چندانی با گوشت گرم ندارد.

سپهری وفا با بیان اینکه نرخ هر کیلو گوشت منجمد به ۱۳۰ هزار تومان رسیده است، عنوان کرد: این نوع گوشت توسط بخش خصوصی وارد بازار و توزیع می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه قیمت گوشت با توجه به شرایط عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، اظهار داشت: هرچه قیمت گوشت گرانتر شود میزان فروش و معیشت همکاران ما ضعیف‌تر می‌شود.

رئیس اتحادیه قصابان همدان با بیان اینکه شرایط کرونا و محدودیت فعالیت تالار‌ها و رستوران‌ها بازار ما را راکد کرده است، گفت: گرانی گوشت قدرت خرید مردم را کاهش داده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار