اصفهان میزبان اولین جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران از دهم تا سیزدهم مرداد است.
کد خبر: ۹۷۶۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۷ 06 July 2021

دبیر جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان هماهنگ کننده این جشنواره با مدیریت شهری است.

نصیر ملت از تعویق دو هفته‌ای این جشنواره به دلیل ورود کشور به پیک پنجم کرونا خبر داد و گفت: این رویداد یکی از فرصت‌های مهم برای معرفی هرچه بیشتر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنایع دستی اصفهان در کشورمان و دیگر مناطق دنیا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه فرایند اجرابی این برنامه با رونمایی از پوستر آن از سال گذشته آغاز شد، خاطرنشان کرد: شرایط سخت کرونایی بر این رویداد اثر گذاشته و با توجه به آغاز موج پنجم گسترش این ویروس، زمان آن به ۱۰ مرداد برای مدت سه روز موکول شده است.

عضو شورای شهر اسلامی اصفهان با بیان اینکه چنین ظرفیتی، این خطه را به شهر خلاق صنایع دستی تبدیل کرده است، گفت: کسب درآمد ارزش افزوده از این محل و ایجاد اشتغال و تولید، یک قابلیت خاص برای اصفهان به شمار می رود اما کمتر این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه در جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران موضوع ایجاد رونق در صنعت گردشگری و تکرار سفر مسافران داخلی و خارجی رقم خواهد خورد، یادآور شد: سفر مجدد افراد بیشتر بر اساس برگزاری رویدادها و اتفاقات جدید خواهد بود چرا که بازدید از مناطق گردشگری برای چند مرتبه جذابیت ندارد.

وی اضافه کرد: برگزاری رویدادهای فرهنگی، جذابیت سفر را افزایش می دهد و زمینه ساز حضور مجدد گردشگران در یک منطقه می شود و این جشنواره به تحقق تکرار سفر به اصفهان کمک می‌کند.

دبیر جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در تحقق برنامه اقتصادی یک شهر دستیابی به فرصت‌های فعال در بخش های تولیدی و خاص است، تصریح کرد: رونق فعالیت‌های هنری صنایع دستی و گردشگری در کلانشهر اصفهان به کسب منفعت و ارزش افزوده برای شهر، فعالان این عرصه و رشد اقتصادی کشور و استان منجر خواهد شد.

وی یادآور شد: بیشترین سود و منفعت فعالیت‌های صنایع دستی متوجه واسطه گرهاست و با برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی ظرفیت‌های صنایع دستی، توسعه و رونق این حوزه نیز کسب می شود.

ملت به برنامه‌های این جشنواره اشاره کرد و گفت: تجلیل از ۶ هنرمند داخلی و خارجی و اهدا "نشان دست خلاق" به آنان، برگزاری مسابقه "همای زرین" و تجلیل از آثار برتر هنرمندان در ۲۰ رشته صنایع دستی، تجلیل از پنج هنرمند پیشکسوت و ۱۰ اثر خلاق، برگزاری پنج مسابقه جنبی صنایعی دستی با محوریت طراحی و استارتاپ‌های صنایع دستی از برنامه‌های این اتفاق است.

 وی برگزاری اجلاس مشترک شهرهای خلاق صنایع دستی بصورت مجازی را از دیگر برنامه های جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران اعلام کرد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مسیر توسعه این دیار متناسب با ظرفیت های آن، فعال نبوده است، گفت: توسعه صنعتی برای اصفهان آسیب‌هایی مثل آلودگی و مشکلات آب را ایجاد کرده و در حالی که صنعت گردشگری و صنایع دستی بهترین مولفه برای رشد و توسعه این منطقه بوده است.

دبیر جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران با بیان اینکه اصفهان دومین شهر صنایع دستی جهان است، اضافه کرد: در اصفهان ۴۰ هزار هنرمند در رشته صنایع دستی مشغول به کار هستند و در کل ۶۰ هزار در حوزه صنایع دستی و مرتبط با آن مشغول به کار هستند و این بدان معناست که صنایع دستی می‌تواند به تنهایی بار توسعه اصفهان و حتی ایران را به عهده بگیرد.

دبیر جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران گفت: آن چیزی که اصفهان را در تمام دنیا مطرح کرده با وجود جاذبه گردشگری حضور و آثار هنرمندان شاخص است؛ با آسیب شناسی ادوار گذشته شورای شهر به جمع بندی رسید تمامی عوامل گردشگری در کنار یکدیگر قرار بگیرند بر این اساس طرح اصفهان ۲۰۲۰ انجام شد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار