مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی درجلسه هماهنگی گذر از بحران افزایش مصرف برق سال۱۴۰۰ با تشکلهای بخش کشاورزی گفت: تامین برق وگذر از پیک مصرف تابستان امسال با شرایط کنونی، بسیار حساس،دشوار و سخت است.
کد خبر: ۹۶۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲ 01 June 2021

 

به گزارش تابناک مرکزی،محمد اله داد افزود: تامین برق پایدار به دلیل شرایط ناشی از کرونا به ویژه ضرورت بسیار بالای تامین برق مراکز درمانی و همچنین کم آبی سدها، افزایش گرمای هوا و قرار داشتن در ایام انتخابات، نسبت به سالهای گذشته بسیار بیشتر است.
وی بابیان اینکه در استان مرکزی در روزهای آغازین اردیبهشت ماه سال جاری ۲۴در صد رشد مصرف در باره زمانی مشابه نسبت به سال قبل داشته ایم،یادآورشد:۷۰درصد مصرف برق در حوزه تولید است بنابراین همکاری صنایع یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای گذر موفق از پیک ۱۴۰۰ است.
نماینده امورنظام صنفی کشاورزی هم گفت: قطعی‌های برق زندگی روزمره مردم را با مشکل مواجه می‌کند و ارائه خدمات به آنان را مختل خواهد کرد، اما این قطعی برق در بخش‌هایی مثل کشاورزی و دام‌پروری بویژه مرغداری ها و گلخانهها ، آبزی پروران و کارگاه های قارچ آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری دارد.
انصاری افزود:به‌گفته تشکل های حاضر در جلسه ، زمان و روز دقیق قطعی‌های برق در مناطق شهری با جزئیات گفته می‌شود و واحد‌های دامداری و زمین‌های کشاورزی که با پمپ‌های برقی کار می‌کنند، خارج از منطقه شهری فعال‌اند و فقط به آن‌ها درباره قطعی‌های برق در روز‌های پیش رو اطلاع‌رسانی می‌شود و از زمان‌بندی آن بی‌خبرند، همین باعث می‌شود بخش دامداری و کشاورزی با قطعی‌های پی‌درپی برق آسیب جدی ببیند.
انصاری گفت: درباره قطعی‌های برق فقط اطلاع‌رسانی شده است و زمان دقیق آن گفته نمی‌شود و کشاورز و دامدار با قطعی‌های بدون هماهنگی آسیب جدی می‌بیند، باید با پیامک به کشاورز و دامدار اطلاع داده شود که در چه روز و در چه ساعتی برق قطع می‌شود.
وی یادآورشد: متأسفانه اطلاع‌رسانی‌نکردن دقیق و بموقع موجب نگرانی دامداران و کشاورزان می‌شود.
حسینی مدیرعامل اتحادیه دامداران هم درباره قطعی برق در این بخش گفت: قطعی بی‌برنامه برق در حوزه گاوداری‌ها باتوجه‌به اینکه در روز دو سه وعده با دستگاه‌های برقی شیردوشی می‌کنند، مشکل‌زاست و قابل برنامه ریزیاست، واحد‌های صنعتی نیز خوراک دام را با برق تأمین می‌کنند،اختلال در عملکرد دستگاه‌های آسیاب میکسر و دستگاه‌های شیردوشی با قطعی برق، علاوه بر اینکه برای دام مشکل‌زاست، به این دستگاه‌ها آسیب جدی وارد می‌کند و هزینه‌بربودن آن‌ها نگرانی دامدار در صورت خرابی دستگاه را در پی دارد.
وی گفت: به واحد‌های دامداری درباره پیش‌بینی و پیشگیری قطعی برق اطلاع‌رسانی شده است، اما زمان‌بندی‌های مشخصی برای این قطعی‌ها اعلام نشده است، باتوجه‌به هزینه‌بربودن تجهیزات، خیلی از واحد‌های دامداری حتی موتور برق هم ندارند، همین باعث می‌شود دستگاه‌هایشان از قطعی‌های پی‌درپی برق بیشتر آسیب ببیند.
وی افزود: ترجیحا برای مناطق کشاورزی و دامداری این قطعی‌ها باید به حداقل برسد یا دست‌کم زمان دقیق آن گفته شود. ما در بخش کشاورزی و دامداری با موجود زنده سروکار داریم و مسلما این قطعی‌های برق آسیب‌زاست.
در پایان جلسه مقررشد، نظام صنفی کشاورزی ، اتحادیه دامداران ، مرغداران و شیلات و مدیریت ترویج به همراه روابط عمومی سازمان از امکانات موجود شرکت توزیع برق را یاری کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار