مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: در سال جاری مشاوره ژنتیک برای خانواده‌های 2 معلولیتی در این استان اجباری می‌شود که انجام آن نیازمند زمان و هزینه زیاد است.
کد خبر: ۸۷۷۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۹ 19 July 2020

مرضیه فرشاد روز یکشنبه در یکصد و سی و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: یک مگا پروژه( پروژه های سرمایه گذاری شده در مقیاس بسیار بزرگ) در بحث ژنتیک و پیشگیری از اختلالات ژنتیکی در خانواده‌های سه معلول به بالا داریم که سال گذشته غربالگری شدند.

وی با بیان اینکه تعدادی مگاپروژه در بهزیستی کشور تعریف شد که در صورت به سرانجام رسیدن تحولی جدی در این بخش رخ می‌دهد، افزود: یکی از این پروژه‌ها بحث مثبت زندگی است که  به راه اندازی بهزیستی‌های کوچک در محله‌ها منجر می‌شود همچنین ۲۲ فرآیند بهزیستی در این پروژه گنجانده و به بخش غیردولتی سپرده می‌شود و آنچه برعهده دولت است از آن مرکز خرید خدمت می‌کنیم.

مدیرکل بهزیستی اصفهان شعار امسال سازمان بهزیستی را شفافیت، تحول خدمت، ارتقا سلامت اجتماعی در خانواده ذکر و اضافه کرد: این شعار مهم نیازمند کار جدی است.

وی با اشاره به آماده سازی معابر شهری برای معلولان خاطرنشان کرد: به طور تقریبی ۶۰ درصد معابر در اختیار شهرداری برای معلولان بهسازی شد که امیدواریم این وضعیت ارتقا یابد.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره وجود ۷۴ مرکز توانبخشی در خدمت مردم استان، اظهارکرد: توسعه مراکز اوتیسم دغدغه‌های امروزی کشور است که در شهر اصفهان صورت می‌گیرد و تهران برای افزایش مراکز روزانه موافقت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری مسکن به مردم اصفهان در قالب پروژه‌های مختلف را داریم که تفاهمنامه پنج جانبه بین بهزیستی، بنیاد مسکن، مسکن و شهرسازی، خیران مسکن ساز و بنیاد مستضعفان وجود دارد که در سال گذشته در مجموع ۱۲۹ مسکن به خانواده‌های دارای ۲ معلول اصفهانی واگذار کردیم.

به گفته فرشاد اگر پروژه هسا در فولادشهر به انجام برسد ۱۳۰ واحد دیگر به واگذاری مسکن اضافه می‌شود که حدود ۵۰ مورد مربوط به شهر اصفهان است.

 وی با اشاره به حوزه اجتماعی مربوط به فرآیندهای کودکان و زنان اظهارداشت: در شهرستان اصفهان ۱۹۶ مرکز در این بخش وجود دارد که ۱۳۳ مورد آن مهدکودک است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: ۲۰ کلینیک مددکاری در اصفهان فعالیت دارد و ۱۶ مرکز شبانه روزی در قالب خانه کودک و نوجوان، اورژانس اجتماعی در شهر اصفهان برای پیشگری از آسیب‌های اجتماعی خدمات رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در زمینه اورژانس اجتماعی مشکلاتی در زمینه عدم استفاده از زیرساخت‌ها وجود داشت که در زمان حاضر هم با این مشکلات روبه رو هستیم، تصریح کرد: اورژانس اجتماعی سطح یک تنها یک مورد در شهر اصفهان داریم که مابقی اورژانس‌های مستقر در استان به ۱۸ مورد می‌رسد که سطح ۲ و سه هستند.

فرشاد گفت: براساس قانون تنها می‌توانیم یک مرکز کودکان کار و خیابان داشته باشیم اما سازمان‌های مردم نهاد مورد تایید استانداری که در زمینه کودکان کار در حال فعالیت هستند وجود دارد، از این رو سعی کردیم با شرایط اقتصادی کنونی وضعیت کودکان کار را بهبود ببخشیم.

وی با اشاره به فعالیت خط ۱۲۳ مربوط به اورژانس اجتماعی افزود: سال گذشته این خط ۶ هزار و ۵۰۰ از تماس داشت که این عدد در سه ماهه اول سال جاری به هشت هزار و ۵۰۰ تماس افزایش یافته است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان به فعالیت خانه امن ویژه زنان خشونت دیده خانگی اشاره و بیان کرد: مرکز بازپروری ویژه زنان آسیب دیده اجتماعی، خانه سلامت روزانه در بخش غیردولتی، خانه سلامت شبانه روزی در بخش دولتی، مرکز حمایت‌های روانی اجتماعی دختران در بخش غیردولتی داریم که زیرمجموعه اورژانس سطح یک بهزیستی هستند که تنها در شهر اصفهان اداره می‌شود.

وی بیان کرد: ۱۳ گروه همیار سلامت روان و ۵۵ واحد کار خدمات درمان و کاهش آسییب اعتیاد را انجام می‌دهند همچنین ۱۴۶ مرکز مشاوره خصوصی در اصفهان فعال هستند.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار