دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای عرضه مواد غذایی داغ در صنوف حساس از ابتدای اسفند ماه امسال ممنوع است.
کد خبر: ۶۹۶۷۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰ 30 December 2018

به گفته کارشناسان مواد پلاستیکی موجود در ظروف یک بار مصرف حاوی ترکیبات فنول است که هنگام تماس با مواد داغ مثل آش ، چای، آب داغ و غذاهای گرم و چرب کمی نرم می شوند و گاز دیوکسین آزاد می کنند و زمینه ایجاد سرطان در مصرف کنندگان تشدید می شود. 

استفاده از این ظروف سبب تاثیر مستقیم بر سیستم های عصبی، قلب و دستگاه گوارش و ایجاد عصبانیت و خستگی مفرط می شود و اثرات سوء این ظروف همچنین در سقط جنین و تولد نوزادان ناقص در زنان باردار که مصرف

کننده دائم مواد غذایی آغشته به دیوکسین هستند نیز به اثبات رسیده است. 
دکتر علی بهادر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه با تاکید بر اثرات سرطان زایی استفاده از ظروف یک

بار مصرف پلاستیکی برای نگهداری مواد غذایی داغ گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که مردم ترجیح دهند برای تهیه آش و سایر غذاهای داغ با خود ظرف مناسب به همراه داشته باشند.

دکتر عبدالرسول همتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت:در سال های اخیر اقدامات زیادی در مورد جلوگیری از به کارگیری ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای مواد خوراکی داغ صورت گرفته اما با توجه به روند رو به رشد استفاده از این نوع ظروف، این موضوع به طور اختصاصی و ویژه در استانداری فارس مورد تبادل نظر قرار گرفت. 

وی افزود: در این نشست تمام ارگان های ذیربط درباره اقدام عملیاتی و فوری برای ممنوعیت استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای مواد غذایی داغ در صنوف حساس از جمله آش فروشی ها و بیرون برها، اعلام آمادگی کامل کردند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار