مسئول حوزه خدمات ستاد اربعین خوزستان:
مسئول حوزه خدمات ستاد اربعین خوزستان از بهبود و ارتقای خدمات به زائران در مرزهای شلمچه و چذابه در سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۶۶۹۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ 20 October 2018

شهاب صدیقی در جریان بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران با اشاره به ارائه خدمات به زائران حسینی در دو مرز بین المللی شلمچه و چذابه در استان خوزستان، از مرز شلمچه به عنوان تنها مرز قابل تردد برای اتباع خارجی برای عبور و رفتن به عتبات عالیات عراق نام برد و گفت: بر همین اساس تدابیر مختلفی در حوزه خدمات، امنیت، ترافیک و امور انتظامی از دو ماه پیش تعریف و در قالب کمیته های مختلف به مرحله اجرا در آمده است.

وی افزود: با توجه به وظیفه ذاتی ما در معاونت عمرانی استانداری خوزستان، مدیریت کمیته زیر ساخت اربعین با معاونت عمرانی استانداری و حوزه خدماتی نیز با امور شهری و شوراهای استانداری است.

مدیرکلاامور شهری استانداری خوزستان اظهار کرد: در مرز شلمچه در بحث خدمات شهری چندین شهرداری معین شامل آبادان، ماهشهر، امیدیه، آغاجاری، شادگان، بهبهان کمک حال شهرداری خرمشهر هستند.

وی همچنین از بوشهر، تهران و فارس به عنوان استانهای معین در مرز شلمچه نام برد و تصریح کرد: در حوزه خدمات شهری با توجه به ظرفیت و هماهنگی های به وجود آمده بیش از ۶۰ درصد از خدمات شهری بر عهده همکاران ما در شهرداری شیراز است که از ۲۳ مهرماه با استقرار در مرز شلمچه خدمات رسانی خود را آغاز کرده و تا پایان اربعین این خدمات ادامه دارد.

مسئول حوزه خدمات ستاد اربعین خوزستان یادآور شد: آنچه ما امروز به دنبال آن هستیم این است که نظارت بر امور خدماتی در همه زمینه ها بهبود و ارتقاء یابد و از همه مهمتر تامین آب شستشو است، همانطور که می دانید در چند روز گذشته خط غدیر ما دچار یک شکستگی شده بود و ورودی آب به سمت آبادان و خرمشهر دچار مشکل شد، از دو روز پیش با تلاشهایی که همکارانمان در سازمان آب و برق خوزستان و ادارات آبفای آبادان و خرمشهر و آبفای روستایی داشتند اکنون شاهد بالانس شدن شبکه هستیم اما آمارهای ورودی باید توسط آب و برق خوزستان ارتقاء یابد، ساعت ۱۹ شب گذشته نیز جلسه ای در خصوص افزایش دبی آب به سمت آبادان و خرمشهر داشتیم.

صدیقی گفت: همانطور که مطلع هستید آبادان اکنون با کمبود آب به لحاظ کمیت مواجه است که با مخلوط آب بهمنشیر با غدیر در حال جبرانش هستند تا آب به انتهای خط یعنی در شهر اروندکنار نیز برسد، اما در خرمشهر چنین ظرفیتی (برداشت آب از رودخانه) وجود ندارد و همه از ورودی آب غدیر تامین و توزیع می شود که برای آن در حال پیگیری از سوی ستاد هستیم تا شاهد کمبود آب در این محدوده نباشیم و تا پایان اربعین بتوانیم آب مناسبی را به زائران و همچنین شهروندان و میهمانان وادره به شهرهای آبادان و خرمشهر ارائه دهیم.

وی افزود: در خدمات شهری آنچه برای ما حائز اهمیت است اینکه حد اعلای بهداشت رعایت شود، برای این منظور تمام کارگران خدمات شهری به لباسهای مخصوص ملبس و از وسایل خدمات شهری مناسب نیز بهره برده اند، در بحث جمع آوری و انتقال زباله به محل دفن و همکاری و هماهنگی با پیمانکاری که بتواند در محل دفن کار تفکیک را انجام دهند، هماهنگیهای لازم انجام شده است.

صدیقی اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل هم در شلمچه یک پارکینگ ۵۰ هکتاری طراحی شده که زائران از این ظرفیت که دارای نیروهای حفاظتی، دستگاه پلاک خوان، روشنایی کافی و ترافیک روان است نهایت استفاده ار می برند.

مسئول حوزه خدمات ستاد اربعین خوزستان با اشاره به اینکه چذابه نیز دارای پارکینگ ۱۱۰ هکتاری (دو پارکینگ ۷۰ و ۴۰ هکتاری) است، تصریح کرد: چذابه به عکس شلمچه در سایت جدیدی اداره می شود که این نشان از ارتقای خدمات در این منطقه دارد، تا امروز حدود ۲۵۰ موکب سیمانی و یا استیجی در مرز چذابه در دو باند (در مجموع ۵.۴ کیلومتر) مستقر شده اند و در حال ارائه خدمات در تمامی حوزه ها هستند.

صدیقی گفت: در چذابه با تلاشی که در سال گذشته انجام شد، خط انتقال آب غدیر به این منطقه متصل شد و در زمان حاضر نیز تمامی مواکب مستقر در آن منطقه دارای انشعاب فاضلاب، آب و برق هستند که مورد بهره برداری هم قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به تولید و ماموریتی هر ۲ خط غدیر در شلمچه و چذابه که بایستی کار آبرسانی به شهرستان اهواز، شادگان، هویزه، سوسنگرد، آبادان و خرمشهر انجام شود، اما در حال حاضر چند روزی است که با قطعی آب در مرز شلمچه مواجهیم و هنوز شبکه به بالانس لازم نرسیده، امیدواریم تا ظرف دو سه روز آینده این اتفاق به خصوص در مبداء خرمشهر که بیشترین برداشت را از غدیر دارد، رخ دهد.

صدیقی اظهار کرد: ظرف چند روز گذشته در چذابه حدود ۶ کیلومتر طول و به عرض ۱۰ متر آسفالت ریزی انجام شد و تمام دستگاههای خدماتی اعم از آب، برق، خدمات شهری و روستایی، راه و شهرسازی، راهداری کل مسیر را پوشش می دهند.

وی تصریح کرد: اتفاقی که در محدوده چذابه می افتد آنکه در گام نخست به جز زائرانی که وارد می شوند ۳۰ هزار زائر با پای پیاده از اهواز حرکت می کنند تا به این منطقه برسند که براساس رصدی که انجام داده ایم این گروه روز شنبه وارد چذابه می شود.

وی با قدردانی از تمامی مردم و همکاران یاد آور شد: با توجه به مطالعاتی که در ستاد اربعین انجام شده در چذابه طرح جامع مصوب و در حال اجرا داریم.

 

منبع: مهر

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار