معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: باید با خود مراقبتی ورودیهای بیمارستانها را کاهش دهیم.
کد خبر: ۵۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱ 16 February 2015
ˈمحمدرضا وفائی نسبˈ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با خود مراقبتی می توان ابتلا به بسیاری از بیماری ها را در جامعه کم کرد و هزینه های ناشی از بیماری را به حداقل ممکن کاهش داد.

وی با بیان اینکه باید در زمینه های سبک زندگی سالم، تغذیه و ترافیک افراد جامعه را در جهت پیشگیری از بیماریها آموزش داد، اظهار کرد: باید در کنار حفظ سلامت از تحمیل هزینه های زیاد به جامعه نیز جلوگیری کنیم.

وفایی نسب، با اشاره به اینکه خود مراقبتی باید در تمام بیماریهای انجام شود، افزود: اگر همه به فکر سلامت نباشند همه بودجه کشور صرف ساختن بیمارستان می شود که طی چند سال آینده جوابگو نخواهد بود.

این مسوول ادامه داد: هم اکنون بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها روبه افزایش است که در این زمینه نیاز به خود مراقبتی می باشد.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد همکاری بین بخشی در بحث سلامت را مهم خواند و تصریح کرد: تمام دستگاهها در بخشهای مختلف صنعت، ترافیک، غذا و سایرین باید به این مقوله توجه داشته باشند.

وفایی نسب، ساماندهی اوژانس ها را از جمله مطالبات مردم استان بیان کرد و گفت: اورژانس استان بسیار شلوغ است شاید آنطوری که مردم توقع دارند نتوانیم خدمات ارائه دهیم.

این مسوول، از مجموعه خیرین استان خواست که این دانشگاه در راستای تقویت اورژانس ها استان همراهی و یاری کنند.

وی اضافه کرد: بعد از اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستانهای دولتی خرید اقلام دارویی یا تجهیزات پزشکی و غیره توسط بیمارستان صورت می گیرد.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا برخی پزشکان مستقر در مراکز درمانگاهی، بیماران را به مطب های خود ارجاع می دهند، گفت: برداشت برخی بیماران در این زمینه اشتباه و ارجاع این دسته از بیماران بدلیل کسب درآمد بیشتر نیست بلکه به دلیل محدود بودن امکانات در این دسته از مراکز است.

این مسوول اضافه کرد: البته اگر امکانات لازم درمانی فراهم باشد و باز هم بیماری به مطب ارجاع داده شود این یک کار غیر اخلاقی است که نباید تکرار شود.

وفایی نسب در مورد دریافت حق فنی داورخانه ها هم افزود: این یک بحث کشوری و پیچیده است و خاص استان یزد نیست و بارها این مسئله در هیات دولت و دیوان عدالت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، دستور العمل حق فنی داروخانه ها کشوری است و مختص این استان نیست.

وفائی نسب دریافت زیر میزی از بیماران را غیر قانونی خواند و گفت: در صورت مشاهده به شدت با آن برخورد و موضوع به کمیته ای که به همین منظور تشکیل شده ارجاع داده می شود و مورد بررسی قرار گرفته و با خاطیان برخورد می شود.

وی افزود: البته این معضل در بیمارستان های دولتی استان یزد بسیار ناچیز است و بعد از اجرای طرح نظام تحول سلامت، برخورد با این معضل از سوی سازمان نظام پزشکی پر رنگ تر شده است.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: پس از اجرای این طرح تاکنون هیچ شکایتی در این زمینه واصل نشده است.

وی، با تایید حجم زیاد مراکز درمانی و مطب ها در بلوار طالقانی خاطرنشان کرد: دو سال است که هیچ مجوزی برای راه اندازی مطبها در این بلوار صادر نشده است.

وفائی نسب با بین اینکه چندین جلسه با شورای شهر جهت رفع ترافیک در این تقاط داشتیم اظهار کرد : برای کاهش بار ترافیکی در این بلوار، پارکینگ مناسبی در کنار کلنیک خاتم الانبیاء و پارکینگ طبقاتی در جنب بیمارستان شهید رهنمون در خیابان فرخی ساخته می شود.

تعداد بیمارستان های دولتی در استان 12 باب است از این تعداد چهار مورد در مرکز استان و مابقی در شهرستان های استان است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار