یوسفی پروژه‌های تولید اپلیکیشن را به عنوان فرصت‌های خوب برای استارتاپ‌ها معرفی کرد و گفت: امیدواریم این روند که در کشور آغاز شده، در همدان نیز بتواند جایگاه خود را بیابد و جوانان خلاق در کنار هم به اجرای ایده‌های خود بپردازند.
کد خبر: ۵۱۹۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰ 04 November 2017
مدیر یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد استان همدان از مهاجرت بیکاران شهر همدان به سایر شهرهای کشور تحت عنوان «آوارگی شغلی» یاد کرد و گفت: افرادی که به علت بیکاری و نبود اشتغال از شهر خود مهاجرت می‌کنند، آوارگان شغلی هستند که برای جلوگیری از این پدیده، کارآفرینی به عنوان بهترین راهکار مطرح می‌شود.

به گزارش ایسنا؛ محمدجواد یوسفی از عدم وجود دلبستگی به توسعه شهر در شهروندان همدانی خبر داد و اظهار کرد: در همدان مشاغلی مانند راننده تاکسی و معلم حق‌التدریس بسیار پرطرفدار است اما زمان آن رسیده به دیگر فرصت‌های شغلی اهمیت داده شود و وقف‌های کارآفرینانه برای ماندگاری استعدادها در همین شهر صورت گیرد.

وی در ادامه فعالیت‌های استارتاپی را نیازمند داشتن روحیه همکاری و پشتکار دانست و گفت: افرادی که در یک گروه برای یک هدف واحد تلاش می‌کنند دارای روحیه همکاری و ریسک‌پذیری و خلاق در ارائه راهکارهای مناسب و حل مشکلات برای رسیدن به موفقیت هستند.

یوسفی با بیان اینکه فعالیت استارتاپی در شهرستان‌ها نیاز به زیرساخت‌های اجتماعی و اعتقادی دارد، فرهنگ‌سازی و افزایش روحیه کار تیمی را به عنوان یکی از مهمترین ملزومات آغاز یک فعالیت استارتاپی معرفی کرد و افزود: در انجام هر کاری مجموعه اجزا دست به دست هم می‌دهند تا یک عمل انجام شود و با همین طرز تفکر و کنار هم قرار دادن افراد می‌توان شاهد اقدامات بزرگ و ارزشمندی بود.

وی که دارای لیسانس الکترونیک و ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی تبریز است، ادامه داد: در هر ذهن یک ایده وجود دارد و همکاری افراد در اجرای یک ایده می‌تواند موثرتر از اقدام یک نفر به تنهایی برای اجرایی کردن ایده‌ها باشد.

یوسفی درباره پروژه‌های اجرایی توسط یک نفر اظهار کرد: دراین‌گونه موارد شاید موفقیت‌هایی حاصل شود اما معایب و باگ‌های موجود در پروژه به طور کامل دیده نمی‌شود و احتمال وجود نکات منفی دیده نشده در آن بسیار بیشتر از پروژه‌هایی خواهد بود که به صورت تیمی و گروهی اجرا شده است.

وی با اشاره به لزوم اعتقادی بودن روحیه کارگروهی خاطرنشان کرد: اگر افراد به این اعتقاد داشته باشند که روزی همه انسان‌ها را خداوند مقدر می‌کند، دغدغه‌ای برای کسب روزی بیشتر و حرص زدن نخواهند داشت.

مدیر بنیاد علم‌پژوهان همدان بر لزوم زیرساخت‌های فرهنگی و اعتقادی در ایجاد فعالیت‌های استارتاپی تأکید کرد و افزود: افراد با خوش‌بینی و خیرخواهی می‌توانند در کنار یکدیگر به فعالیت بپردازند و نتایج بهتر و مثبت‌تری را در کسب‌وکار به دست بیاورند.

وی با اشاره به پروژه‌ها و استارتاپ‌های موفق خاطرنشان کرد: فعالیت تیمی موجب حرکت جمعی و تمرکز و تکامل افکار در جهت رسیدن به سمت اهداف مشخص می‌شود.

یوسفی پروژه‌های تولید اپلیکیشن را به عنوان فرصت‌های خوب برای استارتاپ‌ها معرفی کرد و گفت: امیدواریم این روند که در کشور آغاز شده، در همدان نیز بتواند جایگاه خود را بیابد و جوانان خلاق در کنار هم به اجرای ایده‌های خود بپردازند.

وی در ادامه گفت: شرکت‌هایی از جمله ایران‌تراشه در استان شکل گرفته‌اند که می‌توانند از ایده‌های نو حمایت کنند و افراد می‌توانند در قالب تیم‌های همکار فعالیت خود را آغاز و از راهنمایی‌های چنین شرکت‌هایی استفاده کنند.

یوسفی آغاز فعالیت‌های استارتاپی را نیازمند داشتن روحیه همکاری و پشتکار دانست و تصریح کرد: افرادی که در یک گروه برای رسیدن به یک هدف واحد تلاش می‌کنند باید دارای روحیه ریسک‌پذیری و خستگی‌ناپذیر باشند و همواره با ارائه راهکارهای مناسب مشکلات پیش‌روی گروه را حل کرده تا به نتیجه نهایی و موفقیت دست پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: در استان همدان نیروی انسانی، امکانات و بستر انجام فعالیت‌های استارتاپی را داریم و فقط باید نوع نگاه و تفکر خود را ارتقاء دهیم تا بتوانیم از شرایط موجود بهره‌برداری کنیم.

یوسفی درباره فعالیت این سازمان مردم‌نهاد افزود: از سال 90 مجوز فعالیت این بنیاد از استانداری همدان اخذ شد و در زمینه‌های آموزش تکنولوژی‌های نوین به فعالیت پرداخت و کمپین مبارزه با بیکاری از جمله اقدامات این بنیاد در استان بوده است.

وی برگزاری همایش‌ها و سمینارها و کارگاه‌های آموزشی متنوع در زمینه کارآفرینی را به عنوان دیگر برنامه‌های اجرا شده در این بنیاد اعلام کرد و گفت: این بنیاد با داشتن حدود 700 عضو، در راستای فرهنگ‌سازی برای ایجاد روحیه کارگروهی و کارآفرینی در شهر همدان فعالیت دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار