مهندس مهرداد شریفی-رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، از انجام بیش از1650 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در دو هفته نخست طرح بسیج سلامت نوروزی خبر داد و افزود: در این مدت، بیش از 1500 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بیش از 150 مورد بازرسی از اماکن عمومی انجام شده.
وی خاطر نشان کرد:در طول 14 روز اجرای بسیج سلامت نوروزی، بیش از 5 تُن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته، معدوم ، 69مورد نمونه برداری از مواد غذایی ، 156مورد نمونه میکروبی آب و 1400 مورد کلرسنجی انجام شده است .
وی با بیان اینکه تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع اماکن عمومی و نظارت های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی با جدیت ادامه دارد،اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل، از ساعت 8 صبح تا 10 شب ( با توجه به موقعیت مکانی و زمانی )در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل، نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی را با هدف تامین و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و کاهش، مراقبت و کنترل بیماریهای واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی انجام می دهند.
شریفی، هدف اصلی در این بازرسی ها را ارتقای وضعیت بهداشت فردی ، بهداشت مواد غذایی ، ابزار و تجهیزت ، بهداشت ساختمان در مراکز تهیه و توزیع ، عرضه و فروش مواد ذایی و اماکن عمومی حساس (اقامتی – تفریحی) ، محلهای استقرار کاروانهای راهیان نور و کنترل محصولات دخانی به ویژه قلیان، دانست.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه تصریح کرد: موضوع بسیج سلامت نوروزی در جلسه مورخ 3/12/95 شواری سلامت طرح گردید و در همین راستا جهت هماهنگی همه ادارات و سازمانها در بسیج سلامت نوروزی، در تاریخ 09/12/95 نیز جلسه ای در فرمانداری اهواز برگزار شده است .
مهندس زهرا کرمیان –سرپرست واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز نیز در مورد اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی گفت: از اول اسفند تاکنون، پیرو بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط، 24 مورد اخطاریه برای متخلفان ، صادر و 14 واحد متخلف، پلمپ شده است . وی افزود: همچنین طی این مدت، تاکنون به 14 مورد شکایت از طریق سامانه 190 رسیدگی شده. وی از شهروندان خواست : هرگونه تخلف در امور مرتبط با بهداشت را با سامانه تلفنی 190 در میان گذارند و یا با شماره تلفن 33914230 داخلی 111-112-113 تماس حاصل فرمایند.