رئیس مرکز برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: اولویت در افزایش نرخ پوشش تحصلیی در سیستان و بلوچستان باید در مقطع ابتدایی متمرکز شود.
کد خبر: ۳۵۰۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸ 28 December 2016

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، اسفندیار چهاربند دیشب در جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اظهار داشت: مهم‌ترین چالش در سیستان و بلوچستان حفظ و ارتقای نرخ پوشش پوشش تحصیلی است که از پایداری لازم برخوردار نیست با افزایش نرخ رشد دانش آموز و تراز منفی نیروی انسانی بسیار شکننده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش افزود: باید تلاش کنیم زیرساخت‌ها را مقاوم کنیم و برای حفظ و ارتقای آنها تلاش و ضمن حفظ نرخ پوشش تحصیلی، توجه ویژه‌ای به کیفیت آموزشی داشته باشیم.

این مسؤول ادامه داد: حدود 20درصد از کلاس‌های درس سیستان و بلوچستان چند پایه است که این رقم خوب نیست و باید از ایجاد کلاس چند پایه خودداری کنیم زیرا کاهش کیفیت را به دنبال دارد.

وی گفت: اولویت در افزایش نرخ پوشش تحصلیی باید در مقطع ابتدایی متمرکز شود و نرخ پوشش آن 6درصد افزایش یابد تا به نرخ کشوری نزدیک شود.

چهاربند افزود: در واقع در پنج سال آینده 2 هزار و 600 کلاس درس در استان باید ایجاد شود که نیازمند نیروی انسانی ناشی از افزایش نرخ پوشش تحصیلی هستیم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در مجموع هفت هزار و 500 نیروی انسانی نیاز داریم تا در پنج سال آینده بتوانیم همین شرایط فعلی را حفظ کنیم.

احداث 376 کلاس درس در سیستان و بلوچستان توسط بنیاد برکت

نماینده بنیاد برکت نیز در این جلسه اظهار کرد: در سال جاری 75 مدرسه با 376 کلاس درس در سیستان و بلوچستان ساخته شده و 35 باب مدرسه جدید با 210 کلاس درس نیز تعهد شده که 10 باب در منطقه مکران و 25 باب در سایر نقاط استان ایجاد خواهد شد. 

تدین گفت: در مجموع 586 کلاس در سیستان و بلوچستان ایجاد شده که امیدواریم کلاس تعهد شده نیز تا پایان سال 96 به بهره‌برداری برسند.

وی بیان کرد: بنیاد برکت ساخت 43 باب مسجد در استان را در دست تکمیل و ساخت دارد و همچنین 17 خانه عالم نیز درحال ساخت است.

تدین ادامه داد: قرارداد ایجاد 88 مرکز جامع سلامت و بهداشتی روستایی با وزارت بهداشت منعقد شده که به زودی در ایرانشهر زابل و زاهدان ساخته می‌شود و تاکنون بیش از 55 میلیارد ریال پرداخت شده است.

نماینده بنیاد علوی نیز در این جلسه اظهار کرد: سمت و سوی بنیاد به سمت توانمند سازی و محرومیت زدایی است.

مایلی ادامه داد: از طرح‌های محرومیت‌زدایی این بنیاد توزیع البسه به دانش آموزان بودن که امسال در کل کشور 280 هزار و در سیستان و بلوچستان 25 هزار دانش آموزان زیرپوشش این طرح قرار گرفتند.

وی افزود: تهیه و توزیع سبد تغذیه برای مادران شیرده و بارده در کشف برای 500 مادر و در سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال به 63 هزار مادر شیرده سبد تغذیه تعلق گرفته است.

نماینده بنیاد علوی در زمینه وام‌های دانشجویی این بنیاد، بیان کرد: از ابتدای سال‌جاری به 4هزار و 500 دانشجو در کشور و به 213 دانشجو در سیستان و بلوچستان معادل 500 میلیون تومان وام تعلق می‌گیرد.

مایلی گفت: در طرح توزیع کتب آموزشی و نرم‌افزارهای آموزشی برای دانش‌آموزان محروم به 70 هزار دانش‌آموز سطح کشور و11 هزار دانش‌آموز سیستانی و بلوچستانی تعلق گرفته است.

وی در زمینه ساخت کلاس‌های درسی برای مناطق محروم خاطرنشان کرد: احداث 238 کلاس درس برای استان طی دو سال در نظر گرفته شده که از این تعداد 68 کلاس با 30 درصد ساخت عملیاتی شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار