ساعت 9 و 27 دقیقه 12 بهمن 57
ساعت5:30بامداد 12بهمن 57، هواپیمای جمبوجت 747ایر‌فرانس، درحالی که حدود 5هزار پلیس و نیروهای ویژه، فرودگاه شارل‌دوگل و راه‌های منتهی به فرودگاه را زیرنظر داشتند به پرواز در آمد. امام(ره) پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی 2پتو با آرامش خوابیدند. هواپیما با نیم ساعت تاخیر، ساعت 9:27به زمین نشست.
کد خبر: ۱۷۳۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷ 01 February 2016

به گزارش تابناک کردستان، ساعت 5:30 بامداد 12 بهمن 57، هواپیمای جمبوجت 747 ایر‌فرانس ، در حالی که حدود 5هزار پلیس، ژاندارم و نیروهای ویژه، فرودگاه شارل دوگل و راه‌های منتهی به فرودگاه را زیر نظر داشتند به پرواز در آمد. امام (ره) پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی 2پتو با آرامش خوابیدند. هواپیما با نیم ساعت تاخیر، ساعت 9:27به زمین نشست.

* امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، پس از پانزده سال دوری از وطن سرانجام در 12 بهمن 57 در میان استقبال پرشور مردم قدم به خاک میهن اسلامی گذاشتند.

* ایران اسلامی شاهد بزرگترین و تاریخی‌ترین استقبال بود. حضور میلیونی مردم که صف استقبال کنندگان را از فرودگاه تهران تا بهشت زهرا(س) امتداد داده بود، حاکی از عشق و علاقه بی‌نظیر آنها به رهبر خویش بود.

* حضرت امام به هنگام خروج از فرانسه با ارسال پیامی خطاب به مردم فرانسه، ضمن اظهار تشکر از آنها خداحافظی کردند.

* ایرفرانس حاضر به انتقال حضرت امام و همراهان ایشان به ایران به واسطه تهدیدات امنیتی، نشده بود.( ظاهراً چند ایرانی خیّر، کل هواپیما را از شرکت ایرفرانس اجاره و بیمه کردند).

* ساعت 5:30 بامداد، هواپیمای جمبوجت 747 ایر فرانس ، در حالی که حدود 5 هزار پلیس، ژاندارم و نیروهای ویژه، فرودگاه شارل دوگل و راه‌های منتهی به فرودگاه را زیر نظر داشتند به پرواز در آمد.

* امام خمینی(ره) پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند. این در حالی بود که همه علاقمندان، دوستداران و نزدیکان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما و یا ربودن آن در آسمان چیزی بود که همه را تا لحظه فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود.

* هواپیمای امام با نیم ساعت تاخیر ،ساعت 9:27به زمین نشست .

* با ورود حضرت امام به سالن فرودگاه، فریاد «الله اکبر» سالن فرودگاه را به لرزه در آورد. استقبال کنندگان با خواندن سرود «خمینی ای امام»، اشک‌های مشتاقان را بر گونه‌هایشان جاری کردند.

* حضرت امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران گفتند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می‌کنم. عواطف ملت ایران به دوش من بار گرانی است که نمی‌توانم جبران کنم.

ایشان ضمن اشاره به اینکه طرد شاه از کشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت کلمه و ادامه مبارزه تا قطع کامل ریشه‌های فساد ترغیب کردند. ایشان سپس از آنجا عازم بهشت زهرا(س) شدند.

* مرحوم آیت الله طالقانی و شهید آیت الله بهشتی با دیدن استقبال بیش از حد انتظار، به امام پیشنهاد لغو برنامه بهشت زهرا را دادند، امام با آرامی پرسیدند: «ماشین کجاست؟ من قول داده ام که به بهشت زهرا بروم و می روم».

ماشین بلیزر از چند روز قبل آماده شده بود. بین صندلی راننده و صندلی عقب یک شیشه ضد گلوله گذاشته بودند.امام پس از اطلاع از این امر، روی صندلی جلو ماشین نشستند.

* کمیته استقبال ، به جز ماشین، تعدادی موتورسوار مسلح را نیز برای حفاظت از جان امام آماده کرده بود.مسئول این گروه را بعدها «مسیح کردستان»لقب دادند، شهید محمد بروجردی فرمانده شجاع سپاه کردستان. بروجردی و بقیه گروه در بین ازدحام جمعیت جاماندند و نتوانستند با ماشین بروند. فقط محمدرضا طالقانی که روی بلیزر نشسته بود، توانست با ماشین همراهی کند.

* حضرت امام ساعت 2 رسیدند قطعه 17بهشت زهرا .جایی که شهدای17شهریور دفن هستند.ابتدا در محل استقرار، قرآن تلاوت شد و پس از آن سرود «برخیزید ای شهیدان راه خدا»خوانده شد.سپس طنین ندای امام بود که جان مشتاقان و شیفتگان حقیقت را سیراب می نمود ..." من به پشتیبانى این ملت دولت تعیین مى‏کنم! من به واسطه اینکه ملت مرا قبول دارد..."

* حضرت امام در اولین سخنرانی خود در میان انبوه استقبال‌کنندگان مشتاق در بهشت زهرا(س) گفتند: "من وقتی چشمم به بعضی از اینها که اولاد خودشان را از دست داده‌اند می‌افتد، سنگینی‌ای در دوشم پیدا می‌شود که نمی‌توانم تاب بیاورم. محمدرضا پهلوی فرار کرد و همه چیز ما را به باد داد. مملکت ما را خراب کرد و قبرستان‌های ما را آباد."

* شهرهای کشور در شادی ورود امام، غرق نور و گل و فریاد بود.

* در حالی که مراسم ورود حضرت امام به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شد، نظامیان با یورش به این سازمان از ادامه پخش آن ممانعت کردند.

* ساعت 15:30 ظهر سخنرانی تمام شد. هلی کوپتری که برای بردن امام (ره) آمده بود سه بار سعی می کند بنشیند ولی به جهت ازدحام نمی‌تواند. عبا و نعلین امام (ره) در می آید و بین جمعیت گم می شود. ایشان را به جایگاه برمی گردانند .

* مرحوم حاج احمدآقا و آقای ناطق نوری، در حالی که امام را بین خودشان گرفته‌اند ایشان را به طرف آمبولانس شرکت نفت می برند. آمبولانس به طرف جاده قم حرکت می کند . آن هلیکوپتر هم از بالا دنبالشان می رود تا بالاخره در جایی بنشیند و امام (ره) را به آن منتقل کنند.

* خلبان هلیکوپتر می‌گوید هر کجا بخواهید فرود می آیم. پیشنهاد بیمارستان هزار تختخوابی (امام خمینی) داده شد ، هلیکوپتر در بیمارستان فرود آمد. چون آمبولانس آماده نبود ، امام را با ماشین یکی از پزشکان بیمارستان تا انتهای بلوار کشاورز بردند؛ پیکان آقای ناطق نوری از صبح درآنجا بود و همگی سوار آن شدند.

* همه همراهان تصور می کردند که امام از بهشت زهرا می روند مدرسه ی رفاه، اما این اتفاق نیفتاده بود ، همه نگران بودند. امام تصمیم گرفتند که بروند خانه ی برادرزاده شان، دختر آقای پسندیده؛ منزل برادرزاده امام حوالی جاده شمیران (شریعتی) بود.

* حدود ساعت 5 بعدازظهر پس از چندبار پرس و جوی آدرس، به منزل برادر زاده شان می رسند. حضرت امام تا ساعت 10 شب در آنجا می مانند تا مسیر کمی خلوت شود.

* در مدرسه رفاه همگی نگران بودند، کسی از امام خبری نداشت .اواخر شب خبر آوردند که کسی درِ حیاتِ کوچک مدرسه را می کوبد.در که باز شد، «امام آمد». ایشان پس از تفقد از تعداد اندکی که در مدرسه بودند به سمت پله ها حرکت کردند، در میانه پله ها به سمت جمعیت پشت سرشان برگشتند و همانجا بر روی پله ها نشسته و دقایقی با آن جمعیت ، سخن گفتند.

* در پی درخواست مجدد بختیار برای ملاقات با حضرت امام خمینی، ایشان گفتند: «ملاقات با بختیار را در صورت استعفای وی می‌پذیرم».

* پس از بازگشت امام به وطن خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده که سخنان ضد آمریکایی آیت‌الله خمینی، تغییری در موضع ایالات متحده در قبال ایران به وجود نیاورده است.

* آمریکا مقداری از دستگاه‌های الکترونیکی محرمانه خود را از ایران خارج کرد.

* بانک‌های سوئیس گفتند که پول‌های ایران را پس نمیدهند.

* مطبوعات و یونایتد پرس: قراردادهای خرید اسلحه ایران از انگلیس لغو شد. مقامات لندن گفتند به علت لغو این خریدها، انگلیس معادل چهار میلیارد دلار بابت عدم فروش و بیکار شدن بیست هزار نفر، زیان خواهد دید.

* رادیو کویت: وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد در صورت ادامه عدم صدور نفت ایران، کشورش مجبور به جیره‌بندی نفت خواهد بود. اوضاع ایران باعث شدیدترین بحران نفتی از زمان تحریم نفت توسط کشورهای عربی از سال 1352 تاکنون شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار