مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ هزار مورد بازرسی در استان کرمانشاه انجام و با کاهش۲۵ درصدی توزیع کالاهای فاقد نشان استاندارد در استان مواجه بودیم.
کد خبر: ۱۷۰۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹ 26 January 2016
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ هزار مورد بازرسی در استان کرمانشاه انجام و با کاهش۲۵ درصدی توزیع کالاهای فاقد نشان استاندارد در استان مواجه بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضا نیازی امروز سه شنبه در حاشیه گردهمایی مدیران کل استاندارد غرب کشور که با موضوع نظارت بر اجرای استاندارد در کرمانشاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باز ابتدای سال تاکنون۶هزار و ۶۰۰ فرآورده فاقد نشان استاندارد طی انجام ۱۰ هزار مورد بازرسی در استان کرمانشاه کشف و جمع آوری شد.

نیازی افزود: امسال پیش بینی شده بود ۸ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی در استان انجام شود اما با انجام ۱۰ هزار بازرسی از برنامه مشخص تدوین شده پیش رفتیم و  رده نخست کشور را داریم.

مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمانشاه بیشترین تخلف کشف شده  در استان کرمانشاه را در حوزه جعل رتبه انرژی عنوان کرد و گفت: تمامی تخلفات کشف شده را جهت اعمال برخورد قانونی و جمع آوری کالاهای تقلبی به اتاق اصناف کرمانشاه اعلام شد.

نیازی به کاهش ۲۵ درصدی کالاهای فاقد نشان استاندارد در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این مدت ۹۶۰ مورد برچسب انرژی تقلبی در استان شناسایی شد همچنین ۱۱۰ آسانسور با نقص ۵۰ تا ۶۰ درصدی در استان شناسایی شد.

وی در ادامه نظارت بر اجرای استاندارد را مهمترین محور فعالیت سازمان ملی استاندارد در سراسر کشور عنوان کرد و گفت: سازمان استاندارد کرمانشاه با حضور در ۱۸ کارگروه و انجام خدمت در ۵ کمیته تخصصی به عنوان سازمانی پویا در تامین سلامت جامعه فعالیت می‌کند.

نیازی اما سازمان استاندارد را از ارکان مهم و اثرگذار در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به عنوان امر مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست و گفت: سازمان استاندارد در ایجاد توسعه مبادلات و رونق بازار داخلی و خارجی سازمانی اثرگذار محسوب می‌شود.

وی پیرامون ادعای طرف عراقی با این عنوان که کالای ایرانی فاقد استاندارد است توضیح داد: در این رابطه مسائل سیاسی بیشتر خودنمایی می‌کند و سبب برگشت کالای ایرانی از عراق شد همچنانکه سال گذشته تعداد ۲۶۳ قلم کالای صادره به کشور برگشت داده شد و بررسی‌ها انجام نشان داد که مسائل سیاسی دلیل برگشت ۹۰ درصد این کالاها بود.

نیازی با بیان اینکه سازمان استاندارد ملی ایران مورد قبول طرف عراقی است، گفت: با بررسی‌های انجام شده تاکنون به مورد خاصی که نشان از برگشت نشان استاندارد ایران باشد نیافتیم.

مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمانشاه ادامه داد: از تمام کالاهای آماده برای صادرات نمونه برداری می‌شود و در آزمایشگاه بررسی می‌شود اما چنانچه ادعای طرف عراقی ثابت شود خسارت آن پرداخت می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار