آزمایشگاه مرکزی کنترل کیفیت محصولات کنجدی دهه فجر در یزد راه اندازی می شود.
کد خبر: ۱۶۶۹۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸ 20 January 2016
مشاور رییس سازمان ملی استاندارد در همایش تولیدکنندگان و دست اندر کاران محصولات کنجدی در یزد گفت : با توجه به قطب بودن این استان در زمینه تولید محصولات کنجدی ، آزمایشگاه کنترل کیفیت و  استاندارد این محصولات در یزد ایجاد می شود .
دکتر قاسم پور افزود : یکی از برنامه های سازمان ملی استاندارد نظارت ازمزرعه کشت کنجد تا تولید محصولات کنجدی است تا بتواند در  همه بخش ها نشان استاندارد لازم را ارائه کند.
در این همایش یکروزه ، یکصد نفر از تولیدکنندگان ، دست اندرکاران و کارشناسان محصولات کنجدی از سراسر کشور حضورداشتند .
بگفته ماجدی دبیر همایش ، گرایش تولیدکنندگان به استاندارد و استانداردهای بین المللی برای صادرات ، برنامه ریزی برای برگزاری اولین کنفرانس ملی محصولات کنجدی مهرماه سال آینده در یزد و ایجاد خوشه های صنعتی از اهداف برگزاری همایش است.
در استان یزد سالانه بیش از پنجاه و هشت هزار تن انواع محصولات کنجدی در  صد وپنجاه وپنج واحد تولید می شود .
صدا و سیما
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار