کد خبر: ۱۱۲۳۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲ 30 August 2023
به گزارش تابناک مازندران ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مرداد ماه امسال 14 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان انجام شد.

بر اساس این گزارش ، محمدمهدی عباس زاده اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، مرداد ماه امسال 14 میلیون و 100 هزار و 49 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و 114 هزار و 760 قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر استان انجام شد.

 

وی افزود: طی این مدت 56 ميليون و 822 هزار و 713 قطعه جوجه يك روزه گوشتي در كارخانجات جوجه كشي و 28 ميليون و 630 هزار و 254 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتي استان تولید شد.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران پيش بيني کرد با این تعداد جوجه ریزی 25 هزار و 960 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

 

عباس زاده با بیان اینکه در شهرستان‌های ساری، آمل و قائمشهر بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی انجام شد، افزود: شهرستان ساري با یک میلیون و 886 هزار و 95 قطعه رتبه نخست، قائمشهر با یک میلیون و 588 هزار و 530 قطعه رتبه دوم و آمل با یک میلیون و 429 هزار و 130 قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را در مردادماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبه های بعدی به شهرستان های نکا، بهشهر، جویبار، بابل، نور، بابلسر و سوادکوه تعلق گرفت.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: آمار جوجه‌ریزی گوشتي در مردادماه امسال به ترتيب در هفته اول 3.9 ميليون قطعه، هفته دوم 3.4 ميليون قطعه، هفته سوم 3.1 ميليون قطعه و هفته چهارم 3.6 ميليون قطعه بود.

 

وی گفت: از میزان جوجه‌ریزی‌های انجام شده، سويه راس با تعداد 8.4 ميليون قطعه رتبه اول، سويه آرين با تعداد جوجه ريزي 3.9 ميليون قطعه رتبه دوم، سويه آربراكرز (آپلاس) با تعداد جوجه ريزي 924 هزار قطعه رتبه سوم و سويه كاب با تعداد جوجه ريزي 813 هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند. 

 

 

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار