ایسنا/کرمانشاه رئیس بسیج اساتید دانشگاه های استان کرمانشاه به رسالت مهم بسیج اساتید اشاره کرد و گفت: بسیج اساتید باید برای جوانان دانشگاهی امیدآفرینی کند و در حل مشکلات کشور مشارکت داشته باشد.
کد خبر: ۱۱۱۱۱۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷ 20 June 2023

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا دکتر نامدار یوسف‌وند در آستانه سالگرد شهادت شهید چمران و روز بسیج اساتید، با اشاره به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر شکل گیری بسیج عمومی در سال ۱۳۵۸، اظهارکرد: بر این اساس، در اواخر دهه ۶۰ و دقیقا بعد از دفاع مقدس امام راحل بر تشکیل بسیج طلاب و دانشجویان تاکید کردند و بدنبال آن در ابتدای دهه ۷۰ بسیج اقشار مختلف از جمله بسیج طلاب، بسیج دانشجویان و در ادامه بسیج اساتید شکل گرفت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ده‌ها هزار استاد بسیجی در دانشگاه های کشور مشغول به فعالیت هستند و در سازمان بسیج اساتید عضویت دارند، افزود: در استان کرمانشاه هم بیش از هزار استاد بسیجی در قالب ۲۵ کانون دانشگاهی فعالیت می‌کنند.

رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه با بیان اینکه اساتید بسیجی برای انحام رسالت خود فعالیت های مختلفی را انجام می دهند، گفت: در این برهه زمانی یکی از رسالت های مهم بسیج اساتید، جهاد تبیین است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان سال "مهار تورم، رشد تولید" از سوی مقام معظم رهبری، یکی دیگر از رسالت های بسیج اساتید را کمک به تحقق این شعار دانست و افزود: بسیج اساتید به عنوان نخبگان دانشگاهی می توانند با ارائه راه حل‌ها در رفع مشکلات و مسائل جامعه از جمله حل مسائل اقتصادی کشور مشارکت داشته باشند.

یوسف‌وند تصریح کرد: همچنین بسیج اساتید به عنوان یک قشر هدایتگر می تواند نقش معلمی و تربیتی خود را بخوبی ایفا نماید و بذر امید را در دل جوانان بکارد و این ظرفیت مهم و آینده ساز را درمسیر رشد و بالندگی کشور قرار دهند.

وی به نقش اساتید دانشگاه در آگاه سازی جوانان در شرایط کنونی اشاره ای داشت و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی پس از اینکه در جنگ سخت نظامی مستقیم، جنگ های نیابتی و تحریم ها نتوانستند بر این کشور غلبه پیدا کنند، به جنگ های ترکیبی نرم( جنگ روانی، جنگ رسانه ای و جنگ روایت ها، جنگ شناختی و...) و ایجاد شک و شبهه در میان جوانان بویژه دانشگاهیان روی آورده اند.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه های استان تاکید کرد: دشمن در این جنگ نابرابر به دنبال آن است تا با ایجاد شبهه و اغفال جوانان، بذر ناامیدی را در دل برخی از جوانان ما بکارد و آنها را در مقابل داشته های خود و از جمله بزرگترین این داشته ها یعنی کشور و دین قرار دهد، لذا در این شرایط بسیج اساتید باید نسبت به آگاه سازی جوانان اقدام کنند.

وی یادآورشد: امروز ایران در بسیاری از حوزه ها و از جمله در عرصه علمی به عنوان یکی از کشورهای مهم دنیا مطرح شده و همین مسئله هم دشمن را ترسانده است و می خواهد با برهم زدن آرامش و نظم دانشگاه ها جلوی رشد و پیشرفت جوانان ما را بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بسیج اساتید بتواند این نقش‌ها را ایفا کند، رسالت تاریخی خود را در این برهه زمانی انجام داده و در راه شهید چمران قدم برداشته است.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه های استان در ادامه شهید چمران را الگویی مناسب برای اساتید بسیجی دانست و یادآور شد: شهید چمران پیش از انقلاب اسلامی برای کمک به مستضعفین و مظلومین لبنان تمام رفاه، موقعیت شغلی و بهانه های دیگر را رها می کند و حتی خانواده خود را به خدا می سپارد و رها می کند و رهسپار جنوب لبنان می شود و در مقابل رژیم غاصب صهونیستی می ایستد. با پیروزی انقلاب اسلامی هم مناصب مختلفی از وزارت تا نمایندگی مجلس به او داده یا کسب می کند که همه آن مناصب را برای حضور در جبهه های جنگ رها می کند.

وی به مبارزات شهید چمران در مقابل گروه های تجزیه طلب غرب ایران و پی ریزی هسته جنگ های نامنظم برای مقابله با رژیم صدام در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: او از علم خود در عرصه دفاعی کشور مانند ساخت پل های شناور هم استفاده کرد و نهایتا سال ۶۰ در منطقه جنگی و در مسیر دهلاویه به سوسنگرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد تا مانند چراغی روشن بخش راه رهروان عشق و دانایی در طول تاریخ باشد و در این مسیر جادوانه شود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار