کد خبر: ۱۱۰۱۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۳ 21 April 2023

این همایش پس از اقامه نماز مغرب و عشا و صرف افطار آغاز گردید. در این نشست از اقشار مختلف مانند طلاب، دانشجویان، اساتید دانشگاه، فرهنگیان، جهادیون و ایثارگران دعوت به عمل آمد که به حمدالله استقبال بسیار خوبی از این برنامه انجام گرفت. در ابتدای برنامه پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و همخوانی سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران دکتر ناصر سودانی رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خوزستان در رابطه با جهاد تبیین، اهمیت آن و فرمایشات مقام معظم رهبری در این باره به ایراد سخن پرداختند. سپس استاندار خوزستان جناب آقای علی اکبر حسینی محراب‌زاده درباره لزوم جهاد تبیین، مسائل مبتلا به کشور، سوء استفاده بیگانگان و دشمنان از مشکلات موجود در کشور و در بخشی دیگر از بیانات درباره برنامه‌های سفر آتی ریاست جمهور به استان صحبت نمودند. در ادامه جلسه جمعی از حاضران در نشست در باب مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دانش‌بنیان و کشاورزی به ارائه نکات، بیان مشکلات و راهکارهای آنها پرداختند. همچنین چهار نفر به نمایندگی از شوراهای ائتلاف شهرستان‌های استان به ایراد سخن و مطالبه تبیین مسائل و معضلات پرداختند.

در این همایش، استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: ما وقتی میخواهیم عوامل دشمن را تجزیه و تحلیل کنیم باید اطلاعات کامل در مورد آنها داشته باشیم؛ گاهی می‌بینیم فردی که سالها در انقلاب کار کرده به اعدام محکوم می‌شود که ثمره یک لحظه غفلت و لغزش است. در وجود انسانها انواع امیال و غرایز و انگیزه‌ها وجود دارد که در صورتی که این انگیزه‌ها بروز داشته باشند دشمن از این بستر نفوذ و سوءاستفاده می‌کند در حالیکه اگر فردی مراقبت و محاسبه نفس نماید در دام دشمن نمی‌افتد.

حسینی محراب عنوان کرد: همیشه نیروهای مخلص و ولایتمدار پای کار انقلاب و نظام بودند و همچنین در اغتشاشات سال گذشته، که ثمره پاکی نفس آنها و مقاومتشان در برابر لغزش‌ها بود.

استاندار خوزستان افزود: برخی از گروه های داخلی که امتداد مستکبرین و سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان هستند برای ارتباط گرفتن نیاز به گروه های میانجی دارند. این گروه های میانجی مهمترین نقش را دارند و دنبال پیدا کردن نقطه ضعف‌های افراد و دامن زدن به شبهات هستند و نقش شیطان را بازی می‌کنند. ما باید برای مبارزه مکتبی هزینه بدهیم و آمادگی داشته و دشمن‌شناس باشیم که مستلزم این است که عناصر نفوذی را بین خودمان و درون حکومت شناسایی نماییم.

وی تاکید کرد: ما به عنوان نیروهای تشکیلاتی باید دشمن‌شناسی سرلوحه کارمان باشد و در غیر این صورت دشمن از نقاط ضعف استفاده و ضربه وارد می‌کند.

استاندار خوزستان ادامه داد: عراق، سوریه، لبنان و یمن در ظاهر و روی کاغذ کارشان تمام شده بود اما سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری صحنه را متحول کرد که این امر می‌تواند الگویی برای ما باشد که قدرت شیعه و ولایت را در هر سنگری که هستیم تثبیت نماییم.

استاندار خوزستان در بخش دوم سخنان خود با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان در هفته آینده گفت: مهمترین مسئله استان موضوع آب است و به همین دلیل سه پروژه در این بخش تعریف شده است. یکی خط طرح غدیر که از دز تا آبادان را شامل می‌شود و طبق آماری که داریم ۵۴ درصد از آن اجرا شده است و در این سفر یکی از محورهای مهم خواهد بود.

وی افزود: پروژه دوم طرح فدک برای آبرسانی به شمال شرق استان است و از سد کارون ۳ شروع میشود و تا ایذه، باغملک، رامهرمز، هفتکل و سایر بخش‌های این مسیر امتداد می‌یابد. لوله‌گذاری این خط از رامهرمز شروع شده و تا ایذه رسیده است و به میزان ۳۳ کیلومتر نیز باید از سد کارون ۳ دو تونل زده شود و دو ایستگاه پمپاز ساخته شود تا چرخه آبرسانی در این طرح به سرانجام برسد.

استاندار خوزستان ادامه داد: خط سوم خط کوثر برای آبرسانی به جنوب شرق استان از رودخانه جراحی و زهره است که حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد پیشرفت داشته و ۱۰ شهر از جمله هندیجان، ماهشهر، رامشیر، امیدیه، آقاجاری، بهبهان و . را شامل می‌شود که باید در قالب مصوبات سفر ریاست جمهوری اجرایی شود.

حسینی محراب گفت: طرح دیگر طرح جامع فاضلاب اهواز است که یک پروژه زیرساختی بوده و ۵۳ درصد پیشرفت دارد و به سه تصفیه خانه نیاز دارد. کار اولیه در خصوص تصفیه خانه غرب صورت گرفته و طرح فاینانس چین دارد که جزو محورهای سفر ریاست جمهوری است. در عین حال فاضلاب شادگان، آبادان و برخی از شهرهای دیگر نیز به صورت جدی باید دنبال شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: آسفالت اهواز در این سالها چندان چهره خوبی ندارد و حفاری‌هایی که در طرح فاضلاب انجام شده شرایط آسفالت را بدتر کرده است و به همین دلیل از شهرداری خواسته‌ایم نهضت آسفالت برای تغییر چهره شهر آغاز شود.

حسینی محراب بیان کرد: ساماندهی دفع آبهای سطحی اهواز نیز جزو مواردی است که موظفیم پیگیری نماییم.

استاندار خوزستان دیگر دستور کار سفر هیات دولت به استان را موضوع راه‌ها و محورهای مواصلاتی استان ذکر کرد و گفت: ما از نظر بزرگراه و اتوبان در استان کمبود داریم و در نظر داریم از طریق جذب سرمایه‌گذاری یا فاینانس در این خصوص اقدام کنیم. جاده خرمشهر به اهواز، بستان به الوان یا عبدالخان، اهواز رامهرمز بهبهان گچساران، اهواز رامهرمز باغملک ایذه لردگان، مسجدسلیمان اندیکا و چند مورد دیگر شریان‌های اصلی استان هستند که نیاز به توسعه و ساخت دارند و امسال هم برای آنها ردیف بودجه اختصاص داده شده است.

حسینی محراب افزود: در مجموع برای راه های استان ۴۲ هزار میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم در قالب فاینانس، سرمایه گذاری، اوراق مشارکت و تامین شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: برای فاز دوم طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری نیز از راهکارهای مختلف به دنبال تامین منابع مالی هستیم و مذاکرات در این خصوص ادامه دارد.

نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: وزارت نفت ۱۲ میلیارد دلار در استان پروژه تعریف نموده است که از آن جمله می‌توان به ان اج ال ۳۲۰۰ هویزه، نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، راه آهن دوخطه اندیمشک، تصفیه‌خانه شوشتر، بیمارستان بهبهان و ده‌ها پروژه دیگر اشاره کرد.

استاندار خوزستان در پایان ابراز امیدواری کرد: انشاالله همه کمک نماییم که این سفر برای مردم استان مایه خیر و برکت و ایجاد فضای امید و همدلی بیشتر شود.

در پایان، استاندار به سوالات مطرح شده توسط حضار پاسخ و به تبیین مسائل پرداخت. با توجه به نظرسنجی که از حاضرین در جلسه انجام گرفت این نشست را بسیار مطلوب و مفید ارزیابی نموده و خواستار ادامه این سلسله نشست‌ها شدند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار