کد خبر: ۱۰۳۶۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲ 31 March 2022
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم از اجرای طرحی برای جمع‌آوری آشپزخانه‌های سنتی از دانشگاه‌ها و ارتقای کیفیت غذا خبر داد.

به گزارش تابناک همدان از فارس، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه وزارت علوم با اشاره به برنامه بهبود تغذیه دانشجویان، گفت: سعی داریم با اجرای طرح جدیدی در دانشگاه‌ها کیفیت و تنوع غذا‌ها را بهبود بخشیم که یکی از برنامه‌های این طرح جمع‌آوری آشپزخانه‌های سنتی از دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برخی آشپزخانه‌ها در دانشگاه‌ها سنتی و برخی نیز نیمه‌صنعتی هستند، افزود: براین اساس آشپزخانه دانشگاه‌ها باید از حالت سنتی خارج شده و به شکل صنعتی طراحی شود با این رویکرد سنجش کیفیت غذا‌ها به شکل مدرن انجام می‌شود.

به گفته گنجی، سعی داریم به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که تا پایان سال ۱۴۰۱ آشپزخانه‌های سنتی از دانشگاه‌ها جمع آوری شود و پس از آن نیز طرح تبدیل آشپزخانه‌های نیمه صنعتی به صنعتی را اجرا می‌کنیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار