کشف و ضبط سه تن مواد غذایی تاریخ‌گذشته در اردبیل

گروه استان‌ها - کارشناسان بهداشت شهرستان اردبیل طی پنج روز، از سوم تا هفتم مردادماه ۱۴۰۵، در جریان تشدید نظارت‌های بهداشتی، حدود سه تن مواد غذایی تاریخ‌گذشته را کشف و ضبط کردند.
کد خبر: ۱۲۲۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶ 01 August 2026

کشف و ضبط سه تن مواد غذایی تاریخ‌گذشته در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان اردبیل طی پنج روز، از سوم تا هفتم مردادماه ۱۴۰۵، در جریان تشدید نظارت‌های بهداشتی، حدود سه تن مواد غذایی تاریخ‌گذشته را کشف و ضبط کردند.

این مواد غذایی در بازدید از انبار‌های پخش و مراکز عرضه مواد غذایی شناسایی و از چرخه توزیع و مصرف خارج شد.

همچنین در این مدت، پنج واحد دارای تخلفات بهداشتی پلمب شد و از استخر‌های شنا، آبمیوه و بستنی‌فروشی‌ها، نانوایی‌ها و انبار‌های پخش مواد غذایی بازدید به عمل آمد.

نمونه‌برداری میکروبی از آب استخر‌های شنا و آب آشامیدنی و رسیدگی به شکایت‌های بهداشتی نیز از دیگر اقدامات کارشناسان بهداشت محیط بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار