به گزارش خبرنگار تابناک در استان خوزستان، «علی خدری» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، در تشریح جزئیات این مانور اظهار کرد: مانور سراسری طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق، همزمان با سراسر کشور در تمامی شهرهای تحت پوشش شرکت توزیع برق خوزستان به اجرا درآمده و دستاوردهای قابلتوجهی در راستای کاهش هدررفت انرژی حاصل شده است.
وی با اشاره به اقدامات میدانی صورت گرفته در این مانور، افزود: در قالب این طرح، علاوه بر انجام ۱۰۵ مورد تست از مشترکان بخش کشاورزی، ۱۴۶ انشعاب غیرمجاز شناسایی و جمعآوری شده است. همچنین جهت نوسازی و دقیقسازی اندازهگیریها، ۵۸ کنتور جدید نصب و ۶۰ کنتور معیوب نیز تعویض شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با تاکید بر برخورد قاطع با تخلفات برقی، تصریح کرد: در راستای مقابله با پدیده دستکاری کنتور، ۶۵ مورد رفع دستکاری انجام و ۲۰۰ متر کابل غیرمجاز به همراه یک دستگاه ترانسفورماتور غیرقانونی شناسایی و از شبکه جمعآوری شد.
وی میزان انرژی احصا شده در این مانور را ۲ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۵۵۱ کیلوواتساعت اعلام کرد و گفت: این حجم از صرفهجویی، گامی استراتژیک در مدیریت بهینه مصرف و صیانت از پایداری شبکه برق استان محسوب میشود.
به گفته خدری اجرای مستمر طرحهایی همچون «مهتاب» و «سامان» در دستور کار این شرکت قرار دارد، اما حفظ پایداری شبکه نیازمند همکاری دوجانبه است؛ لذا از عموم مشترکان تقاضا داریم با رعایت الگوی مصرف و پرهیز از استفاده از انشعابات غیرمجاز، در حفظ این سرمایه ملی سهیم باشند.
انتهای پیام/