شهردار آبادان انتخاب شد

گروه استان‌ها - محمدرضا متور با رأی اعضای شورای اسلامی شهر آبادان به عنوان شهردار این شهر انتخاب شد.
کد خبر: ۱۲۲۲۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۴ 16 May 2026
شهردار آبادان انتخاب شد
به گزارش خبرنگار تابناک در استان خوزستان، «محسن خزاعل» رئیس شورای اسلامی شهر آبادان اظهار کرد: نشست اعضای شورای اسلامی شهر آبادان امروز با حضور تمامی اعضا برای انتخاب شهردار برگزار شد.
 
وی افزود: در میان گزینه‌های مطرح شده برای تصدی شهرداری آبادان، «محمدرضا متور» با کسب ۸ رأی موافق اعضای شورا به عنوان شهردار آبادان انتخاب شد.
 
رئیس شورای اسلامی شهر آبادان با اشاره به روند انتخاب شهردار گفت: برای انتخاب شهردار فراخوانی اعلام شد تا شورای اسلامی شهر بتواند پس از بررسی گزینه‌ها، بهترین فرد را برای این مسئولیت انتخاب کند.
 
وی بیان کرد: مصوبه شورای شهر برای طی مراحل قانونی به کمیسیون تطبیق منطقه آزاد اروند ارسال می‌شود و پس از تأیید این کمیسیون، برای صدور حکم نهایی به وزارت کشور ارجاع خواهد شد.
 
گفتنی است محمدرضا متور پیش از این دو دوره به عنوان سرپرست شهرداری آبادان فعالیت می‌کرد.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار