رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد:

تخصیص یک میلیارد دلار برای ایجاد ذخایر دارویی

گروه استان‌ها- رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برای حل مشکلات حوزه دارو، یک میلیارد دلار برای ایجاد ذخایر دارویی تخصیص یافت که ۳۰۰ میلیون دلار آن برای پرداخت بدهی‌ها و ۷۰۰ میلیون دلار برای تأمین ذخایر مصرفی در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳ 26 February 2025

تخصیص یک میلیارد دلار برای ایجاد ذخایر دارویی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خوزستان، مهدی پیرصالحی، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، در همایش معاونین غذا و داروی کشور که در اهواز برگزار شد، بر اهمیت ویژه استان خوزستان به دلیل جاذبه‌های فرهنگی، محیط زیستی، گردشگری و اقتصادی آن و نقش تاریخی استان در دفاع از کشور تأکید کرد.

پیرصالحی در بخشی از سخنان خود به افزایش سفرها در ایام عید و حوادث ناشی از تصادفات جاده‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند و حدود ۳۰۰ هزار نفر دچار آسیب می‌شوند. توسعه جاده‌ها، اجرای قوانین مؤثر و فرهنگ‌سازی، نقش مهمی در کاهش این آمار دارند.

وی به پویش «نه به تصادف» به عنوان یکی از اقدامات ضروری برای آگاه‌سازی عمومی اشاره کرد.

 

چالش‌های تأمین ارز و نقدینگی در حوزه دارو

پیرصالحی یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در حوزه دارو را تأمین ارز دانست و گفت: مشکلات نقدینگی، تولیدکنندگان داخلی را تحت فشار قرار داده است. حل این مشکل نیازمند تأمین به‌موقع منابع مالی و اصلاح فرآیندهای پرداخت است.

وی همچنین به چالش‌های قیمت‌گذاری داروها اشاره کرد و گفت: در برخی مقاطع، کمبود دارویی حاد در کشور ثبت شده که ناشی از قیمت‌گذاری نامناسب بوده است.

 

نگرانی‌های سازمان غذا و دارو در حوزه تجهیزات پزشکی

پیرصالحی نگرانی اصلی سازمان غذا و دارو را در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان کرد و افزود: ملزم هستیم ذخایر راهبردی دارو و تجهیزات پزشکی را برای ۶ ماه تأمین کنیم. برای حل این مشکل، وزیر بهداشت نامه‌ای به رئیس‌جمهور ارسال کرده و درخواست تأمین منابع مالی به مقام معظم رهبری ارائه شده است. در نتیجه، یک میلیارد دلار برای ایجاد ذخایر دارویی تخصیص یافت که ۳۰۰ میلیون دلار آن برای پرداخت بدهی‌ها و ۷۰۰ میلیون دلار برای تأمین ذخایر مصرفی در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، تأمین منابع لازم و همکاری تمامی بخش‌ها، می‌توان مشکلات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را کاهش داد و خدمات بهتری به مردم ارائه کرد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار