بوی نان تازه در اهواز؛ روایتی از دومین جشنواره ملی نان خوزستان + فیلم

گروه استان‌ها- دومین جشنواره ملی نان خوزستان با هدف ارتقای کیفیت نان و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان خوزستان آغاز شد.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶ 26 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از خوزستان، دومین جشنواره ملی نان خوزستان با هدف ارتقای کیفیت نان و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان خوزستان آغاز شد.

این جشنواره فرصتی برای آشنایی با فرهنگ‌های غذایی اقوام مختلف ایرانی و تجربه طعم‌های نان‌های محلی استان‌های مختلف فراهم آورده است.

این جشنواره شامل برنامه‌هایی چون پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و توزیع نان و فرآورده‌های گندم است.

 نمایش فرهنگ‌های غذایی اقوام مختلف ایرانی این جشنواره شامل ۱۱۵ غرفه با برنامه‌های پخت نان و توزیع فرآورده‌های گندم است.

در این جشنواره ۲۰ استان کشور حضور دارند و توانمندی‌های سنتی خود در پخت نان را به نمایش گذاشتند.

بازدیدکنندگان می‌توانند از نزدیک با روش‌های مختلف پخت نان که در هر استان به کار گرفته می‌شود آشنا و طعم و مزه‌های مختلف نان‌های محلی را تجربه کنند. تاریخ و ساعات بازدید جشنواره ملی نان خوزستان این جشنواره از ۷ تا ۱۰ اسفند ماه در محل سیلوی اهواز برگزار می‌شود و ساعات بازدید از این نمایشگاه ۱۶ تا ۲۲ خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند در این بازه زمانی به نمایشگاه مراجعه کرده و از نزدیک با توانمندی‌های نان‌پزی استان‌های مختلف کشور آشنا شوند.

 

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار