به گزارش خبرنگار تابناک از خوزستان، دومین جشنواره ملی نان خوزستان با هدف ارتقای کیفیت نان و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان خوزستان آغاز شد.
این جشنواره فرصتی برای آشنایی با فرهنگهای غذایی اقوام مختلف ایرانی و تجربه طعمهای نانهای محلی استانهای مختلف فراهم آورده است.
این جشنواره شامل برنامههایی چون پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و توزیع نان و فرآوردههای گندم است.
نمایش فرهنگهای غذایی اقوام مختلف ایرانی این جشنواره شامل ۱۱۵ غرفه با برنامههای پخت نان و توزیع فرآوردههای گندم است.
در این جشنواره ۲۰ استان کشور حضور دارند و توانمندیهای سنتی خود در پخت نان را به نمایش گذاشتند.
بازدیدکنندگان میتوانند از نزدیک با روشهای مختلف پخت نان که در هر استان به کار گرفته میشود آشنا و طعم و مزههای مختلف نانهای محلی را تجربه کنند. تاریخ و ساعات بازدید جشنواره ملی نان خوزستان این جشنواره از ۷ تا ۱۰ اسفند ماه در محل سیلوی اهواز برگزار میشود و ساعات بازدید از این نمایشگاه ۱۶ تا ۲۲ خواهد بود.
علاقهمندان میتوانند در این بازه زمانی به نمایشگاه مراجعه کرده و از نزدیک با توانمندیهای نانپزی استانهای مختلف کشور آشنا شوند.