امیرمحمد بهادری بیرگانی فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار تابناک در خوزستان ، روز دانشجو در تاریخ کشور یک روز ماندگار است که دانشجویان برای دفاع از استقلال کشور مقابل استکبار ایستادند و با تقدیم سه شهید روح مبارزه با آمریکا را حفظ کردند.
روز دانشجو در تاریخ ملت ایران روزی ماندگار و مملو از آگاهی است که دانشجویان وقت در دانشگاه تهران در مقابل رژیم پهلوی و ارباب ش آمریکا ایستادگی کردند و اجازه ندادند روحیه ضداستعماری و استکباری در کشور خاموش شود. در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ که چهارماه پیس از کودتای آمریکایی _ انگلیسی ۲۸ مردادماه و سقوط دولت مردمی مصدق بود، دانشجویان سکوت و خفقان رعب آلود را شکستند و مقابل رژیمی که مستظهر به قدرت نظامی و آمریکای بود ایستادند و ۳ شهید را تقدیم مسیر مبارزه با ظلم و جور کردند و این روز بعنوان یک روز ضدظلم و ضد استعمار در تاریخ ایران ثبت شد و همین ایستادگی ها در بهمن ۵۷ به ثمر نشست و انقلاب اسلامی پیروز گردید. روز دانشجو تبریک ندارد!
امیرمحمد بهادری بیرگانی فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ۱۶ آذرماه ۱۳۳۲ روز فریاد استکبار ستیزانهی دانشجویان علیه ظلم مطلق جهان یعنی آمریکا نامگذاری شده است. در این روز دانشجویان نشان دادند حاضرند جان بدهند اما کشورشان عزتمند و سرفراز باشد.
این فعال دانشجویی گفت: روز دانشجو همچنین یادآور مسئولیتهای اجتماعی و سیاسی دانشجویان است. دانشجویان بهعنوان قشر نخبگانی و آگاه جامعه، نقش مهمی در شکلدهی به آینده کشور دارند و باید با آگاهی و بصیرت در مسیر تحقق عدالت و توسعه پایدار گام بردارند. این روز فرصتی است تا دانشجویان با همبستگی و اتحاد، صدای خود را به گوش مسئولان برسانند و خواستههای خود را مطرح کنند.
بهادری گفت: یک دانشجوی آگاه باید این نکته را مدنظر خود قرار دهد که تفکرش در سطحی بالاتر از پیشفرضهایی که در جامعه و فضای مجازی معمول است قرار دارد و خود باید صاحب نظر و تفکر باشد. ذهن تحلیلگر و کنشگر او نباید خاموش شود وگرنه جامعهاش خواب میماند.
عضو سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بیان داشت: از اولین فعالیتهای رسمی دانشجویان مسلمان میتوان به اقامه نماز جماعت بر زیر پلههای یک دانشکده نام برد و این نشان دهنده اهمیت یک حرکت ساده و در عین حال ارزشمند دانشجویی است که میتواند جریان ساز باشد. این حرکت کنشی بود بر فعالیتهای جریان غرب زدهای که سالهای دور بر دانشگاههای کشور غالب شده بود و واکنش آن بزرگ تر شدن حلقه جریان دانشجویی و کمرنگ تر شدن جریان غربی در دانشگاههای کشور شد.
این دانشجوی رشته برق بیان داشت: دانشگاههای استان خوزستان نیز از این موهبت بی نصیب نمانده و دانشجویان آن در زمینههای علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی از سالهای دور تا به الان به کنشگری پرداختند و بعنوان حلقهی میانی جامعه آگاهی را از دانشگاه به جامعه رساندهاند.
وی افزود: از استان خوزستان بعنوان گنجینهی ذخایر با ارزش در کشور یاد میشود اما متاسفانه خودش از آنها بهره لازم را نمیبرد و مردمانش از مشکلات معیشتی و زیست محیطی رنج میبرند؛ گرچه جا دارد یادی کنیم از رئیس جمهور شهیدی که نگران گِل شدن کفشهایش نبود و در سه سال ۸ بار به استان سفر کرد تا بتواند مشکلات آن را برطرف کند و امروزه شاهد کاهش محسوس بحران گردوخاک و همچنین آبگرفتگی سطحی هستیم؛ موضوعی که جریان دانشجویی در طی سالهای اخیر و حتی با وجود کرونا مطالبات بسیاری در این زمینهها داشته و سعی کرده است بعنوان حلقهی میانی این مشکلات را به گوش مسئولین امر برساند.
وی گفت: در سالهای اخیر یکی از موضوعاتی که بدست جریان دانشجویی و دولت به آن پرداخته شده است، موضوع کارکنان شرکت هفت تپه است که از آن بعنوان یکی از نمادهای مطالبه گری جریان دانشجویی یاد میشود؛ گرچه سخنانی به گوش میرسد که یکی از خاطیان این مشکل با روی کار آمدن دولت جدید صاحب کرسی مسئولیت دیگری شده که جای تأمل دارد.
بهادری گفت: دولت جدید را بالاتر از دولت وفاق و جریان خاصی، دولت جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت آن را پیشرفت کشور عزیزمان میدانیم. همچنین باید یادآور شد یکی از اقسام جهاد تبیین ارتباط مسئولین با قشر نخبگانی جامعهاست؛ مسئلهای که انتظار میرود با روی کار آمدن دولت جدید نیز شاهد آن باشیم.
وی گفت: روز دانشجو را گرامی میداریم و باید خاطر نشان کرد محل حل مشکلات و مسائل کشور و استان نیز جایی نیست بجز دانشگاه و کلید آن نیز بدست دانشجویان است نه شخص یا جریان دیگری.
انتهای پیام /