استاندار مطرح کرد:

رفع تنش آبی تابستان در بیشتر نقاط خوزستان / بهره‌مندی۱۵۵۰ روستا از آب شرب تا پایان سال

استاندار خوزستان با بیان این‌که از مجموع پروژه‌های هفته دولت ۱۶۵ پروژه نفتی در غرب و شرق کارون و ۹۲ پروژه در حوزه راهسازی افتتاح می‌شوند، گفت: با قراردادی که با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) بسته شده است، ۱۵۵۰ روستا تا پایان سال از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد.
کد خبر: ۱۱۸۲۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸ 28 August 2024

تابناک خوزستان: علی‌اکبر حسینی‌محراب شامگاه گذشته (ششم شهریور ماه) در برنامه تلویزیونی «خوزستان سرزمین فرصت‌ها» اظهار کرد: به‌مناسبت هفته دولت، ۲۲۲۴ پروژه در استان آماده بهره‌برداری است که ۱۳۶ پروژه از این تعداد از منابع ملی ۱۸۲۴ طرح از اعتبارات استانی و ۲۲۴ پروژه نیز به بخش خصوصی مربوط می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به خط مشی عدالت‌محوری شهید رئیسی، اعتبارات عوارض آلایندگی براساس جمعیت در مناطق مختلف شهری و روستایی و میزان محرومیت و در معرض آلایندگی بودن توزیع شد و در اختیار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها قرار داده شد و بسیاری از پروژه‌ها در زمینه آسفالت، بهسازی و زیرساخت شهر و روستا اجرا شد.

او ادامه داد: در وهله بعد باید در زمینه اشتغال، کارآفرینی و خوشه‌های صنعتی سرمایه‌گذاری کنیم. در زمینه‌های کشاورزی، شیلات بسته‌بندی و صنایع تبدیلی، کسب و کارهای خانگی و شهرک‌های صنعتی نیز ظرفیت‌های خوبی در استان وجود دارد و با مقداری آموزش شاهد رونق اشتغال خواهیم بود.

حسینی محراب گفت: در سه سال اخیر، ۱۸۵ هزار اشتغال خانگی از محل تسهیلات تبصره ۱۸ داشتیم که از طریق پرداختی‌های بیمه این میزان از اشتغال قابل راستی‌آزمایی است.

او بیان کرد: مشکل کارخانه نیشکر هفت تپه برای سال‌های طولانی، به یکی از معضلات استان تبدیل شده بود و با تدبیر شهید رئیسی و کمک معاون اول وقت رئیس‌ جمهوری، با ادغام آن با شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی استان، این واحد تولیدی امروز به سوددهی رسیده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: احیا و بازگرداندن ظرفیت کامل چرخه تولیدی واحدهای راکد و نیمه‌راکد با همت مدیران بانک‌ها و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در دستور کار قرار دارد. همچنین یکی از مهمترین دغدغه‌های ما توسعه صنایع پایین‌دستی است. پتروشیمی‌های ما نباید خام‌فروشی کنند و باید با تولیدات با ارزش افزوده به چرخه تولید و اشتغال استان کمک کنند.

حسینی محراب گفت: فاضلاب اهواز تا قبل از دولت سیزدهم ۳۰ درصد انجام شده بود، اما در سه سال اخیر پیشرفت کار به ۶۲ درصد رسیده و عمده نقاط بحرانی اهواز ساماندهی شده است. طرح‌های آب غدیر، کوثر و فدک نیز پیشرفت خوبی داشته‌اند و تنش آبی در تابستان در بسیاری از نقاط برطرف شده است.

او ادامه داد: در بسیاری از محصولات استراتژیک مانند گندم و ذرت کشاورزی خوزستان رتبه‌های اول و دوم را دارد. طرح زراعت چوب نیز برای ۳۰۰ هزار هکتار در حال اجراست که به‌دنبال آن، صنایع و کارگاه‌های تولیدات چوبی راه‌اندازی خواهد شد و در کنار آن از دست‌اندازی به جنگل‌های بلوط استان پیشگیری و این منابع طبیعی ارزشمند بهتر صیانت خواهد شد.

استاندار خوزستان درباره تامین آب کشاورزی نیز گفت: همواره دغدغه کشت را داریم در حوضه‌های کرخه و مارون مشکلاتی برای تامین آب داریم، اگرچه امسال در کرخه این مشکلات کمتر است. با کشاورزان صحبت کردیم که الگوی کشت در حد سه هکتار شلتوک برای هر کشاورز در نظر گرفته شود. در حوضه کارون نیز الگوی کشت رعایت شد و امیدواریم با صرفه‌جویی مردم شاهد مشکل خاصی نباشیم.

او با بیان این‌که از موکب‌داران، خادمان، مسئولان و مردم استان و مسئولان و مردم عراق قدردانی می‌کنم، افزود: امسال اربعین بی‌نظیری داشتیم و به‌لحاظ پذیرایی، اسکان، حمل و نقل، خدمات و … سنگ تمام گذاشتند و برای زوار اتباع خارجی نیز به همین منوال خدمات ارائه شد. با تلاش‌های انجام‌شده حدود دو میلیون تردد رفت و برگشت، معادل یک میلیون زائر اربعین از مرزهای خوزستان داشتیم.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار