کد خبر: ۸۶۷۲۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸ 25 June 2020

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.

 

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی است. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی است. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار