نان یی از اصلی‌ترین بخش‌های سبد غذایی خانوار ایرانی است؛ اما حالا با افزایش شیوع ویروس کرونا، در صورت پخت غیربهداشتی ممکن است جان هموطنان را به خطر بیندازد. در این اینفوگرافیک به چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در نانوایی‌ها و مواردی که کارکنان نانوایی و مشتریان باید رعایت کنند اشاره شده است.
کد خبر: ۸۵۶۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۱ 30 May 2020

 

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار