به گزارش الف، صادق خرازی، دبیرکل حزب ندا، در برنامه جهان آرا در پاسخ به سوالی درباره بیانیه ۷۷ نفر، گفت: این بیانیه فاجعه بود، من این بیانه را قبول ندارم مبنای این بیانیه اصل نظام را هدف قرار داده بود. 

وی در پاسخ به این سوال مجری برنامه جهان آرا که آیا این صحبت شما به این معنی است که این ۷۷ نفر برانداز هستند، گفت: این تعبیر را شما به کار می برید من نمی گویم. اگر اجازه بدهید من حرف خودم را بزنم.

خرازی سپس ادامه داد: این بیانیه با یک عقده گشایی، اصل نظام را زیر سوال برده بود، هرچه شود و هر اتفاقی که بیفتد نظام مال خود ماست. من در زمان احمدی نژاد گفته بودم بین احمدی نژاد و نیروهای آمریکایی حاضریم برای دولت او بجنگیم یعنی حاضر نیستیم از دول خارجی حمایت کنیم.

این چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: این بیانیه بوی ترشیدگی سیاسی می داد، این بیانیه، بیانیه نیروهای انقلاب نبود، بیانیه افرادی نبود که روزی مدعی مبارزه با استعمار بودند، بیانیه افرادی نبود که مدعی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بودند.

خرازی گفت: همینطوری که نمی توانیم بدون شناخت حمله کنیم و اصل نظام را زیر سوال ببریم. نمی توانیم با چندتا شبکه مجازی عقل و خرد جمعی نظام سیاسی را به چالش بکشیم. اگر یک جایی اشتباه شده باید اشتباه را نقد کرد

دبیرکل حزب ندا تاکید کرد: بیانیه ۷۷ بیانیه ای نبود که مورد وثوق، وفاق و تایید کل نیروهای اصلاح طلب باشد. من خبر دارم از شخص اول اصلاحات تا پایین ترین بدنه اصلاحات، بسیاری از خردمندان نسبت به این بیاینه حرف داشتند. آن اقایان هم حرفشان را زدند نظام هم سعه صدر داشت و تحملشان کرد.

وی که معتقد بود نظام با سعه صدر، صادرکنندگان بیانیه ۷۷ اصلاح‌طلب را تحمل کرده، در پاسخ به این سوال که آیا نظام باز هم باید این افراد را تحمل کند، گفت: باید با آنها صحبت کرد و گفت که نقد را با نفی، نظام‌ را با دولت و حاکمیت را با افراد اشتباه نگیرید.

خرازی در پاسخ به سوالی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از دولت روحانی و وضعیت کنونی دولت، گفت: معمولاً دولت‌ها در دور دوم، مقبولیت‌شان کمی خدشه‌دار می‌شود. مخصوصاً اکنون که افکار عمومی به رییس دولت و ارکان آن اعتراض جدی دارد.

وی با بیان اینکه وضع دولت در افکار عمومی  مناسب نیست، اظهار داشت: به‌رغم احترامی که برای آقای روحانی قائل هستم و انس چهل‌ساله‌ای که با وی دارم، دولت نقاط ضعف جدی دارد.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب، شور و نشاط ایجادشده در انتخابات ۹۶ را مورد اشاره قرار داد و در تحلیل علّت کاهش محبوبیت دولت، به فقدان جوانگرایی و عدم به‌کارگیری نیروهای کارآمد و متخصص از سوی دولت دوازدهم اشاره کرد.

خرازی ابراز امیدواری کرد دولت با به‌کارگیری حداکثر توان خود برای حل مشکلات و اقدامات سنجیده، جلوی ریزش سرمایه اجتماعی خود را بگیرد.