مدیرکل مدیریت بحران خوزستان
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: طبق تاکید استاندار مساله ی اول ما درخوزستان بازسازی مناطق سیل زده و سیل بندها است و به همین منظور اعتبارات داخلی نیز باید در راستای این اولویت قرار بگیرد چراکه بحث مدیریت بحران با تساهل و مماشات صورت نمی گیرد.
کد خبر: ۷۹۳۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶ 03 November 2019

کیامرث حاجی زاده امروز( ۱۲آبان ماه) در جلسه ای که به منظورهماهنگی و پیگیری موضوعات مرتبط با سیلاب، خسارات کشاورزی، مدیریت بحران و تشریح قانون جدید مدیریت بحران با حضور فرمانداران و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی در محل سالن جلسات مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: دولت علی رغم تمام تحریم ها در پرداخت خسارات سیل جدیت داشته است اما اگر امسال مشکلی در این خصوص نداشتیم در صورت وقوع سیل احتمالی آینده برای پرداخت خسارت مشکل بوجود خواهد آمد.

وی افزود:  راه حل برای جلوگیری از این مشکل بیمه کردن محصولات کشاورزی است به خصوص کشاورزانی که در سطوح بالایی کشت داشته اند و حق آبه ی بیشتری از کانال های کشاورزی استفاده کرده اند و کشاورزانی که  گندم تولید کرده اند زیرا بیشترین سطح زیر کشت در استان متعلق به این محصول است..

معاون استاندار با اشاره به الزامی کردن بیمه عنوان کرد: فرهنگ بیمه را دستگاه های متولی مانند مدیریت بیمه و جهاد کشاورزی و همچنین استانداری، فرمانداری ها و مدیریت بحران به عنوان پشتیبان در جامعه جا بیندازند.

حاجی زاده با تاکید بر بیمه شدن محصولات کشاورزی تصریح کرد: این موضوع تاکید استاندار و دولت است زیرا اگر محصولات کشاورزی بیمه نشوند درصورت بروز سیل احتمالی آینده، در استان بحران اجتماعی و امنیتی بوجود خواهد آمد.

وی با بیان ضرورت  توجه فرمانداران و دستگاه های اجرایی به قانون جدید سازمان مدیریت بحران ادامه داد: تصمیم دارم تا زمانی که مدیریت بحران استان را برعهده دارم در صورتی که مسئولی وظیفه اش را درست انجام ندهد از آن جایی که در قانون نیز این مورد ذکر شده با آن برخورد شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان اذعان داشت: این قانون برای مدیرانی که تخلف کرده اند شامل حال بنده نیز به عنوان دبیر ستاد مدیریت بحران می شود و در صورت عدم مسئولیت پذیری استاندار به عنوان مقام عالی دولت در استان می تواند مواخذه کند.

حاجی زاده بیان کرد: مدتی است که در شهرستان ها جلسه ی مدیریت بحران تشکیل نشده و گزارشی در این خصوص ارائه نمی شود که در استانی چون خوزستان که دائم البحران است باید حداقل هر ماه یک جلسه در این زمینه برگزار شود.

وی اضافه کرد: مدیران دستگاه های اجرایی استان ملزم هستند از دستورات فرمانداری شهرستان خود پیروی کنند و فرمانداران نیز باید ادارات حوزه ی خود را در این زمینه توجیه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: فرمانداران سالن های بحران در شهرستان ها را ساماندهی کنند، برای بعضی شهرستان ها امکاناتی مانند دوربین فراهم شده است اما راه اندازی نشده اند که باید فرمانداران به این موضوع رسیدگی کنند زیرا در صورت نصب و راه اندازی دوربین ها فرمانداران می توانند از طریق ویدیو کنفرانس با ما در ارتباط باشند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار