مرحله دوم «بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد» در استان قزوین آغاز شد.
کد خبر: ۷۶۶۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶ 29 July 2019

بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در قزوینبه گزارش تابناک قزوین، کارشناس مسؤول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: هدف از اجرای این طرح تعیین وضعیت تغذیه‌ای و بررسی تغییرات الگوی غذایی در خانواده‌های ایرانی است.


عطیه رزازی افزود: مرحله نخست طرح، زمستان سال گذشته اجرا شد و دومین مرحله نیز تا پایان تابستان، تکمیل خواهد شد.
او گفت: ۲۶ خوشه از ۵۲ خوشه اختصاص یافته به استان در مرحله اول تکمیل شده و مابقی در این مرحله انجام می‌شود که شامل پرسشگری از ۱۰۴ خانوار تصادفی است.


به گفته این کارشناس، خوشه‌ها شامل ۱۲ خوشه در شهرستان قزوین، ۵ خوشه در البرز، ۴ خوشه در تاکستان، ۲ خوشه در آبیک، ۲ خوشه در بویین‌زهرا و یک خوشه در شهرستان آوج است.


نتایج حاصل از این بررسی، توسط انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور اعلام می‌شود؛ آخرین بررسی کشوری الگوی غذایی خانوارها، در سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ انجام شده است.

بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در قزوین

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار