در اولین جلسه کمیسیون ایمنی راه‌ها:
استاندار خوزستان در ادامه بر ضرورت اجرایی شدن پروژه آزادراه اهواز -اندیمشک تاکید کرد و افزود: اینکه مسیر این آزادراه از کدام شهر باید عبور کند به نظر کارشناسی بستگی دارد.
کد خبر: ۷۴۲۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۱ 07 May 2019

غلامرضا شریعتی در کمیسیون ایمنی راه های خوزستان که در سرسرای جلسات استانداری برگزار شد، بیان کرد: بخشی از اعتبارات در این راستا به صورت مشارکتی از طریق استان و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور تامین می شود.

به گزارش"تابناک" وی،سهم خوزستان در اختصاص اعتبارات مشارکتی را 400 میلیارد ریال و سهم سازمان راهداری و حمل و نقل کشور را 600 میلیارد ریال اعلام کرد.

استاندار خوزستان افزود: علاوه بر این سازمان راهداری نیز سالانه یک هزار و 500 میلیارد ریال دیگر برای جبران عقب ماندگی موجود به بخش راهداری خوزستان اختصاص خواهد داد.

وی یادآور شد: این اعتبارات باید در مدت پنج سال اختصاص پیدا کنند تا بخشی از مشکلات جاده های خوزستان برطرف شوند.

شریعتی همچنین با تاکید بر اینکه باید تلفات و تصادفات جاده ای خوزستان روند کاهشی پیداکند گفت: در این زمینه مسیرهایی که بیشترین تصادفات را داشته اند باید اصلاح و ایمن شوند.

استاندار خوزستان ادامه داد: حفظ جان مردم در جاده ها از جمله اولویت های استان در حوزه حمل و نقل است و باید به آن بیش از پیش توجه شود.وی افزود: در زمینه کاهش تلفات جاده ای، باید همکاری بین بخشی ویژه ای صورت بگیرد.

استاندار خوزستان در ادامه بر ضرورت اجرایی شدن پروژه آزادراه اهواز -اندیمشک تاکید کرد و افزود: اینکه مسیر این آزادراه از کدام شهر باید عبور کند به نظر کارشناسی بستگی دارد.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان تصادفات خوزستان در مسیر بزرگراه اهواز -اندیمشک رخ می دهد، گفت: این موضوع ضرورت اجرایی شدن پروژه آزاد راه را دوچندان کرده است.

وی ادامه داد: برای اجرای این پروژه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، بنیاد مستضعفان و... اعلام آمادگی کرده اند که به زودی در این زمینه نیز تصمیم گیری خواهد شد.

در ادامه غلامعباس بهرامی نیا اظهار کرد: خوزستان ششمین استان کشور در طول راه‌های برون شهری بدون احتساب راه‌های روستایی و هفتمین استان کشور در میزان طول راه‌های شریانی و ترانزیتی کشور است.

وی افزود: ۶.۱ درصد از راه‌های برون شهری، ۶.۷ از راه‌های شریانی و ترانزیتی و ۷ درصد از راه‌های روستایی کل کشور در استان خوزستان قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: علی رغم افزایش ۱۰ درصدی تردد خودروها در استان طی سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، تنها نیم درصد افزایش تلفات جاده‌ای نسبت به مدت مشابه به ثبت رسیده است.

وی افزود: هرسال حدود ۱۴۵ میلیون تردد در جاده‌های استان صورت می‌پذیرد که در سال ۹۷ حدود ۱۵ میلیون افزایش تردد داشتیم.

بهرامی نیا با بیان اینکه استان خوزستان ۵.۵ درصد جمعیت کشور، حدود ۷ درصد راه‌های آسفالته کشور و ۴.۹ درصد از تلفات جاده‌ای کشور را دارد، بیان کرد: در سال گذشته، ۵ درصد از تلفات راه‌های بین شهری و ۳ درصد از تلفات راه‌های روستای کشور در استان خوزستان بوده همچنین ۴.۵ درصد از تلفات عابران پیاده کشور، هفت درصد از تلفات موتور سواران و ۲.۴ از تلفات وانت بار کشور مربوط به استان خوزستان است.

تعداد دوربین ثبت تخلفات رانندگی جاده‌ای را ۴۳ دستگاه و تعداد دوربین ثبت تخلفات در حال نصب را ۵۰ دستگاه برشمرد و گفت:

۳۸ درصد از تصادفات استان محورهای اهواز –اندیمشک، اهواز – سربندر، آبادان-اهواز، ایذه – دهدز، اندیمشک –شاوور، دزفول – شوشتر، مسجدسلیمان-اندیکا، آزاد راه خلیج فارس، امیدیه-دیلم، سربندر-رامشیر رخ می‌دهد.

بهرامی نیا با بیان اینکه در نوروز ۹۸ در مقایسه با مدت مشابه، شاهد کاهش ۴.۵ درصد تصادفات جاده‌ای در خوزستان بودیم، بیان کرد: در این بازه زمانی ۶۴ فقره تصادف منجر به فوت و جرح در راه‌های استان رخ داده است که ۵۲ فقره در راه‌های اصلی و ۱۲ فقره در راه‌های فرعی و روستایی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در خصوص آمار تصادفات نوروز ۹۸ گفت: بر اساس آمار پزشکی قانونی استان در ایام طرح نوروز ۹۸ یعنی از ۲۵/‏۱۲/‏۹۷‬ لغایت ۱۷/۱/۹۸، تعداد ۳۶ نفر در تصادفات راه‌های برونشهری و روستایی استان کشته شده اند.

وی بیان کرد: ۴۴ فقره از این تصادفات در صحنه تصادف منجر به جرح و ۲۰ فقره نیز منجر به فوت حداقل یک نفر شده است و در مجموع این تصادفات ۲۴ نفر در صحنه تصادف فوت کرده و ۶۰ نفر نیز مجروح شده اند.

بهرامی نیا ادامه داد: ۴۰ درصد تصادفات ناشی از عدم توجه به جلو و خستگی و ۲۳.۵ درصد ناشی از تجاوز از سرعت غیر مجاز و ۱۵ درصد نیز ناشی از انحراف به چپ اعلام شده و این عوامل همچنان از علت‌های اصلی وقوع حوادث در راه‌های استان هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان اذعان کرد: در ۶ فقره از این تصادفات یعنی معادل ۹ درصد، ناوگان عمومی سنگین درگیر بوده است که همگی جرحی بوده در ۳ تصادف معادل ۴.۵ کامیون‌ها مقصر حادثه و در یک تصادف نیز اتوبوس مقصر تصادف جرحی بوده است و در ۶۰ مورد نیز خودروهای سواری مقصر حادثه بوده اند.

بهرامی نیا با بیان اینکه در ۲۶.۵ درصد از تصادفات موتورسیکلت‌ها درگیر حادثه بوده اند که در ۱۱ درصد از آن مقصر بودهاند، تصریح کرد: ۱۱ فقره از تصادفات موتورسیکلت در راه‌های اصلی و ۶ فقره در راه‌های فرعی و روستای رخ داده است.

وی با بیان اینکه بیشترین سهم وسایل نقلیه مقصر حادثه در بازه طرح نوروزی سال ۹۸ مربوط به خودروهای سواری به میزان ۵۱ درصد از کل تصادفات جاده‌ای است، اظهار کرد: سهم تصادفات موتورسیکلت‌ها در نوروز سال گذشته ۲۳ درصد بود اما این آمار به ۱۱ درصد در نوروز ۹۸ کاهش پیدا کرده اما هنوز بسیار قابل تأمل است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار