معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:
معاون رییس جمهور افزود:امروز از نزدیک اقدامات انجام گرفته در مقابله سیلاب را در برخی از روستاهای خوزستان بازدید کردیم و خوشبختانه با اقدامات انجام گرفته در خوزستان، آسیب‌ها به حداقل رسید.
کد خبر: ۷۳۷۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳ 24 April 2019

محمد امید امروز 4 اردیبهشت ماه در سفر خود به خوزستان از روستاهای سیل زده حاشیه رودخانه دز در بخش شاوور شهرستان شوش بازدید کرد.

به گزارش"تابناک"؛ معاون رییس جمهور در این بازدید از روستاهای حاشیه رودخانه دز شامل روستاهای خلیفه حیدر، نور، یدی و یباره دیدن کرد. 

وی در این بازدید از منازلی که در سیلاب‌های اخیر دچار آبگرفتگی شدند دیدن کرد و با اهالی این مناطق به گفت‌و‌گو پرداخت.

در این بازدید اهالی از معاون رییس جمهور درخواست داشتند تا نسبت به جبران خسارت‌های وارد شده به خانه‌ها و مزارع کشاورزی آن‌ها اقدام شود.

محمد امید در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سیل اخیر برخی فضاهای عمومی مانند مدارس و مراکز بهداشت تخریب شده اند که قرار است توسط وزارتخانه های متبوع نوسازی شوند.

وی ادامه داد: دولت در صدد شناسایی نقاط آسیب دیده برای پرداخت خسارت و بازسازی مناطق است و در استان خوزستان نیز تنها بخش های کوچکی از برآورد خسارت ها باقی مانده است.

امید یادآور شد: در حال حاضر کار پرداخت خسارت و بازسازی نقاط سیل زده در کشور آغاز شده است.

وی خاطر نشان کرد:با توجه به حجم بارش های باران در کشور وقوع این خسارت ها تا حدی طبیعی است اگر چه تلاش ما به حداقل رساندن خسارت های وارده به مردم بود اما باید پذیرفت که چنین خسارت هایی در حوادثی مانند سیل تا حدودی اجتناب ناپذیر است.

امید گفت: با فروکش کردن سیل تلاش دولت برای بازسازی نقاط بیشتر شده است به طوریکه در مرکز به طور مستمر جلساتی برای شیوه جبران خسارت های ناشی از سیل به ویژه برای روستاییان برگزار می شود.

وی یادآور شد: بازدیدهای میدانی از نقاط سیل زده از سویی سبب آشنایی با نحوه فعالیت مسئولان استانی می شود و از سویی دیگر به تصمیم گیری های مرکز کمک می کند زیرا پس از بازدیدهای انجام شده حجم و وسعت کمک ها به نقاط سیل زده افزایش یافت.

امید در پایان افزود: مسئولان استان خوزستان در زمان سیلاب تمام وقت در کنار مردم بوده اند تا خسارت ها را به حداقل برسانند.

همچنین محمد امید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت در رابطه با سیلاب تصمیمات به موقع و بسیار خوبی را اتخاذ کرده است. روزهای ابتدایی بود که اولین مصوبه در دولت انجام گرفت و وضعیت کار مشخص شد.

وی افزود: در ادامه نیز با توجه به گزارش‌های میدانی که به دست دولت رسید، مصوبات دیگری نیز به تصویب رسید. این گزارشات میدانی همچنین باعث شد تا در نوع کمک‌ها به برخی از مناطق تجدیدنظر شود و افزایش پیدا کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور تصریح کرد: اگر لازم باشد تا دولت در برخی از مناطق حضور جدی‌تری داشته باشد و سیاست‌های خود را تغییر دهد، قطعا در ستاد مرکزی پیگیری می‌کنیم تا به بهترین شکل تصمیم‌گیری و نسبت به آن کار اقدام شود.

امید عنوان کرد: جداول مربوط به خسارت‌های سیلاب در بخش‌های مسکن، فضاهای اشتغال افراد و همچنین خسارت اموال مردم در شهرها و روستاها آماده شده است.

وی با بیان اینکه پرداخت خسارت سیلاب به مردم در استان‌های خوزستان و لرستان آغاز شده است، گفت: کار بازسازی نیز در مناطق سیل زده آغاز شده است. در این زمینه با تجربه‌ای که از گذشته در کشور وجود دارد، امیدواریم کار بازسازی مناطق سیل زده کشور در 9 ماه آینده به اتمام برسد.

امید در خصوص بحث مدیریت سیلاب در خوزستان عنوان کرد: ارزیابی انجام گرفته در بحث مدیریت سیلاب در خوزستان ارزیابی مثبتی است و کار انجام گرفته در خوزستان فوق العاده است.

وی ادامه داد: در این سیلاب مجموعه مدیریت بحران به استان سپرده شد و استان با توجه به قابلیتی که داشت توانست شرایط را به خوبی مدیریت کرد.

وی بیان کرد: دولت متعهد است تا همه خسارت‌های وارد شده به مردم جبران شود. گره هایی که در بحث پرداخت‌ها نیز وجود داشت یکی یکی در حال باز شدن هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

امید با اشاره به افزایش حجم کمک‌های بلاعوض به سیل زدگان از سوی دولت خاطرنشان کرد: بر اساس حکم مقام معظم رهبری قرار است تا از دو منبع صندوق توسعه ملی و منابع دولت برای پرداخت خسارت سیلاب استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: هنوز جمع‌بندی کامل خسارت‌ها از سوی دولت انجام نگرفته اما قرار است ما به تفاوت نیاز دولت، از صندوق توسعه ملی برداشت شود.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار