وی اظهار کرد: مدیران استانی تلاش کنند تا از تجهیزات و امکانات داخل استان بهره ببرند و کلیه فعالیت های خود را معطوف دریافت بودجه از مرکز نکنند. مدیران تلاش کنند خلاهای اعتباری دستگاه های خود را پر کنند. در صورتی که مدیران منتظر بودجه های کشوری بمانند مسئله ریزگردها هیچ گاه حل نمی شود.
کد خبر: ۷۱۲۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱ 08 February 2019

علی محمد طهماسبی بیرگانی در کارگروه مقابله با گرد و غبار که در محل استانداری خوزستان برگزار شد، عنوان کرد: امیدوار هستیم تلاش های صورت گرفته در این کارگروه باعث افزایش کیفیت زندگی مردم و سلامتشان در استان شود. خوشبختانه در سال جاری بارندگی های بسیار خوبی در خوزستان صورت گرفت اما یادمان باشد وقوع پدیده ریزگردها پس از بارش باران ها و در فصل تابستان تشدید می شود. مسئولان استانی گمان نبرند که پس از چنین بارش هایی با پدیده گرد و غبار مواجه نمی شویم.

به گزارش"تابناک" وی افزود: به طور حتم در اردیبهشت ماه سال جاری که هوا رو به گرمی می رود و آب های سطحی تبخیر می شوند باید منتظر گرد و غبار باشیم.

طهماسبی بیرگانی با انتقاد از اعضای کارگروه مقابله با ریزگردها در استان گفت: متاسفانه روحیه فعالیت جمعی و پاسخگویی به مراجع در استان وجود ندارد.  اعتبار بسیار خوبی برای این کارگروه در نظر گرفته شده و تنها سالی است که این اعتبار به صورت کارشناسی شده هزینه می شود. این اعتبار باید در استان خوزستان و تنها برای مبحث ریزگردها هزینه شود.

وی تصریح کرد: برخی از اعضای کارگروه مقابله با ریزگرد حتی به نامه هایی که برایشان ارسال می شود پاسخ نمی دهند و نسبت به این کارگروه بی توجه هستند.

طهماسبی بیرگانی با بیان اینکه فعالیت شتابزده در حوزه ریزگرد کافی است گفت: مسئولان باید برنامه ها و مصوبه های این کارگروه را به سر انجام برسانند. فعالیت در این خصوص نباید در وسط راه رها شود.

مدیرملی مقابله با پدیده گرد و غبار اظهار کرد: دستگاه های اجرایی تلاش کنند تا برنامه های طرح جامع مقابله با ریزگرد سریع تر اصلاح و سپس تایید شود تا بر اساس این برنامه به پیش برویم.

کیامرث حاجی زاده نیز عنوان کرد: بحران ریزگردها حدود ۱۵ سال است که استان را درگیر خود کرده است در این زمینه نیازمند یک فعالیت کارشناسی شده هستیم. یکی از معضلاتی که در این ز مان استان با آن دست و پنجه نرم می کند، مقطعی نگاه کردن به مشکلات است.

وی افزود: متاسفانه هر گاه اوضاع در استان آرام است هیچ مسئولی به فردا و مشکلات احتمالی که در آینده ممکن است رخ دهد توجهی نمی کند. به عنوان مثال در مسئله سیل در صورتی که سیل بندها در سال های قبل ترمیم می شد و یا سایر فعالیت های پیشگیرانه انجام می گرفت، در این زمان چنین خسارتی به استان وارد نمی شد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان تصریح کرد: در این زمان که دولت با بی پولی دست و پنجه نرم می کند اعتبارات بسیار خوبی در زمینه ریزگردها به استان تعلق گرفته است. دستگاه های مربوطه باید در هر قدمی که در این خصوص برمی دارند از این اعتبار صیانت کنند.

وی اظهار کرد: مدیران استانی تلاش کنند تا از تجهیزات و امکانات داخل استان بهره ببرند و کلیه فعالیت های خود را معطوف دریافت بودجه از مرکز نکنند. مدیران تلاش کنند خلاهای اعتباری دستگاه های خود را پر کنند. در صورتی که مدیران منتظر بودجه های کشوری بمانند مسئله ریزگردها هیچ گاه حل نمی شود.

حاجی زاده گفت: باید در این زمان که وضعیت آب در استان تقریبا مناسب است، فعالیت نهال کاری را در راستای مقابله با ریزگردها افزایش دهیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار