معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در شش ماهه نخست امسال 190 هزار و 560 تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.
کد خبر: ۶۶۰۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۹ 26 September 2018

محمد مشکورزاده اظهار کرد: میزان تولید شیر در۶ ماهه ابتدایی سال جاری ۱۶۹ هزار و ۱۹۰ تن بوده که نسبت به سال گذشته 4.7 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: بیشترین سهم تولید شیر به گاوهای دو رگ با ۴۰ درصد تولید استان اختصاص دارد و بعد از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

مشکور زاده ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۱ هزار و ۳۷۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته 2.1 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در تولید گوشت قرمز گوسفند با ۳۳ درصد و گاو دورگ با ۲۳ درصد بیشترین نقش را داشته‌اند.

وی عنوان کرد: گاو اصیل بومی، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان هستند.

 

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار