دبیر شورای سلامت اهواز:
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز، با اشاره به شرح وظایف مرکز بهداشت گفت: با توجه به گزارش هایی که از وضعیت بیماریهای هپاتیت و التور و بیماری های ناشی از آلودگی آب شرب داریم، نگرانی ها برای سلامت شهروندان دو چندان شده است.
کد خبر: ۶۴۶۱۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲ 21 August 2018

آرش یلالی در شورای سلامت اهواز در فرمانداری با اشاره به تشکیل ستاد بیماری 'التور' در اهواز تصریح کرد: در این ستاد گزارشی از وضعیت نگران کننده آب اهواز در اختیار شرکت آب و فاضلاب و شورای سلامت استان قرار گرفته و اعلام کردیم شهرستان اهواز از لحاظ منابع آب به شدت تحت فشار است که روی کیفیت آب تاثیر گذاشته است.

به گزارش"تابناک"؛ رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز، با اشاره به شرح وظایف مرکز بهداشت گفت: با توجه به گزارش هایی که از وضعیت بیماریهای هپاتیت و التور و بیماری های ناشی از آلودگی آب شرب داریم، نگرانی ها برای سلامت شهروندان دو چندان شده است.

وی افزود: سیاستگذاری آبی در اهواز، علیه سلامت شهروندان است و به عنوان متولی سلامت عمومی هیچ راهی جز اعلام جرم علیه سیاستگذاری وزارت نیرو نداریم.

یلالی با انتقاد از سوء مدیریت آب در شهرستان اهواز افزود: حجم آب طرح آبرسانی غدیر در اهواز نصف شده و سهم آب اهواز برای بر طرف کردن مشکلات خرمشهر و آبادان استفاده شد که این امر باعث شده آب شرب سالم به مردم تحویل نشود و این تهدید مسلم سلامت مردم است.

وی افزود: کلکتورهای تصفیه خانه آب شرق اهواز که قرار است راه اندازی شود باید به صورت همزمان ساخته می شد اما به دلیل مشکلاتی که در تامین اعتبار وجود دارد این اتفاق نیفتاده است.

یلالی میزان مطلوبیت آب در روستاهای اهواز را 50 تا 70 درصد و بسیار 'تهدید کننده' عنوان کرد و گفت: طرح آبرسانی به بخش غیزانیه اهواز که قرار بود تا پایان امسال به اتمام برسد نیز در موعد مقرر تکمیل نخواهد شد.

یلالی همچنین با اشاره به آبیاری یکی از مزارع شلتوک روستای «طرفه» از فاضلاب خام افزود: این پرونده چند سال از طریق قضایی پیگیری شد و اخیرا حکم تخریب این مزرعه و کانال آبیاری آن اجرا شده است.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز نیز در این نشست اجرای مصوبات شورای سلامت اهواز را الزامی دانست و تصریح کرد: دستگاه هایی که به اجرای این مصوبات بی توجهی می کنند، به دادستان معرفی می شوند، زیرا این مصوبات با سلامت عمومی جامعه سر و کار دارند.

لطیف حیایی اهوازی با تاکید بر هماهنگی میان شهرداری و نیروی انتظامی در اهواز گفت: طرح جمع آوری قلیان ها از پارک ها قرار بود از فرودگاه و جاده ساحلی آغاز شود و به سایر مناطق اهواز توسعه یابد اما این طرح هنوز اجرا نشده، طرح جمع آوری احشام از سطح شهر نیز محقق نشده است.

وی شهرداری را متولی شهر دانست و افزود: بی انضباطی های زیادی اعم از سفره خانه ها و قهوه خانه های غیرمجاز، دستفروشی، سد معبر و کشتار دام و مرغ در اهواز مشاهده می شود که شهرداری نمی تواند، به دلیل همراهی نکردن نیروی انتظامی، برای ساماندهی آنها از خود سلب مسئولیت کند.

حیایی اهوازی همچنین گفت: برای تامین سهمیه آب اهواز از طرح آبرسانی غدیر با استانداری مکاتبه و شرایط آب شرب این کلانشهر اعلام شده است.

وی سهمیه آب اهواز از طرح غدیر را چهار مترمکعب بر ثانیه عنوان کرد و افزود: نگرانی شرکت آب و فاضلاب اهواز از نوساناتی است که در آبدهی ایجاد شده و نیاز است که این سهمیه به صورت مستمر تامین شود.

بر اساس این گزارش، جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز به رغم اهمیت بسیار در زندگی شهروندان، با بی توجهی برخی اعضای اصلی این جلسه روبه رو بوده است. در این نشست نیز معاون فرماندار اهواز، معاون آبفا اهواز، قائم مقام حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز شرکت کرده و و مدیران غایب بودند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار