معاون وزیر تعاون ؛
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:در زمینه پرداخت تسهیلات از سوی بانک ها، وضع ایلام بهتر است و اما در مجموع وضعیت مطلوبی ندارد و مسئولان این استان در خصوص دلایل آن و همچنین راهکارهای رفع موانع پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی باید تامل و برنامه ریزی کنند.
کد خبر: ۶۳۷۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲ 31 July 2018

به گزارش تابناک ایلام ؛ حمید کلانتری در کارگروه اشتغال استان ایلام اظهارکرد: بیشترین خوشه های کسب و کار از جمله صنعتی و کشاورزی در استان ایلام وجود دارد که جدا از هم و منفرد هستند که باید برای کسب و کار پایدار بین آنها رابطه معنی دار و پیوسته ای ایجاد شود .

مجموع تسهیلات مصوب شده در چارچوب اشتغال روستایی کشور 60 هزار میلیارد ریال در قالب 17 هزار و 619 طرح است که تاکنون پرداخت 29 هزار میلیارد ریال به متقاضیان مصوب شده است.

وی افزود: مجموع سهمیه استان ایلام را در اشتغال روستایی یک هزار و 90 میلیارد ریال عنوان کرد که تاکنون به 420 میلیارد ریال اعتبار از این محل در استان ایلام مصوب و برای 991 نفر اشتغال ایجاد شده است .

کلانتری تاکید کرد :تسهیلات روستایی با هدف ایجاد اشتغال از نوع پایدار و دائمی است و بانک ها نیز در فرایند پرداخت این تسهیلات نباید با متقاضیان سختگیری رفتار کنند.

وی افزود : در سراسر کشور 22 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار مصوب شده که سهم استان ایلام 420 میلیارد ریال است و 287 طرح در این استان عقد قرارداد انجام گرفته است .

وی بادآور شد : : عملکرد استان ایلام در جذب و پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در مقایسه با دیگر استان های کشور مطلوب نیست واین استان در رتبه 21 کشور قرار دارند.

معاون وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی عنوان داشت: استان ایلام در زمینه تسهیلات مصوب دستگاه های اجرایی رتبه نزدیک به آخر را در میان دیگر استان را دارد و در زمینه تسهیلات مصوب بانک ها نیز با 420 میلیارد ریال همین وضعیت را دارد.

وی گفت: انعقاد قرارداد مرحله بعدی بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی است که تاکنون از 17 هزار و 619 طرح معرفی شده به بانک ها 14 هزار و 222 طرح با اعتبار 22 هزار و 500 میلیارد ریال مصوب شده که برای 44 هزار نفر اشتغال ایجاد می کند

معاون وزیر تعاون  فعالیت بانک های استان بخصوص کشاورزی، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک در حوزه اشتغال روستایی نیازمند فعالیت بیشتری می باشند .

وی افزود: تاکنون 33 درصد اعتبارات تخصیصی در استان ایلام جذب شده و باید تا پایان مرداد ماه جاری 50 درصد اعتبارات جذب شود.

وی یادآور شد: در حالیکه در کشور بانک توسعه تعاون در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی رتبه اول را دارد در این استان با فاصله زیادی دوم است و بانک کشاورزی نیز با توجه به اعتبارات مناسبی که در نظر گرفته شده است عملکرد خوبی ندارد.

معاون وزیر تعاون بیان داشت : چهار استان مرزی شامل هرمزگان، آذربایجان غربی، کردستان و بوشهر رتبه نخست جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را به خود اختصاص داده اند.

وی یادآور شد: این استان در زمینه نسبت پرداخت تسهیلات به تعداد طرح های معرفی شده به بانک ها با 23 درصد استان پنجم کشور است و این نشان می دهد عملکردها بانک ها خوب است و فعالیت کارگروه استانی در زمینه شناسایی، تصویب و معرفی طرح ها به بانک های عامل باید سرعت بیشتری بگیرد.

وی بیان داشت : مجموعه آمارهای عملکرد نشان می دهد که در این استان در زمینه جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی باید تحرک بیشتری ایجاد شود.

کلانتری افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در استان ایلام باید سهمیه اشتغال روستایی افزایش یابد و در صورت جذب مناسب،از سوی این  وزارتخانه  حمایت های لازم اعمال می شود .

کلانتری افزود : تمامی استان ها برای جذب این اعتبارات تنها تا 15 شهریورماه امسال فرصت دارند در غیر اینصورت به استان های فعال دیگر اختصاص می یابد.

شکراله شیرخانی با بیان اینکه چهار بانک شامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید بانک های عامل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی هستند، اضافه کرد: در این استان پست بانک با 74.5 درصد جذب اعتبارات تخصیصی در رتبه اول پرداخت قرار دارد.

وی یادآور شد: مجموع اعتبار تخصیصی به پست بانک ایلام 90 میلیارد ریال است که تا کنون 70 میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون نیز از مجموع 180 میلیارد ریال اعتبار تخصیصی تا کنون 61 میلیارد ریال معادل 33.9درصد را پرداخت کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام مجموع اعتبارات تخصیصی بانک کشاورزی در این استان را 540 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از این مبلغ تا کنون 149 میلیارد ریال معادل 27.7 درصد پرداخت شده است.

شیرخانی یادآور شد: صندوق کارآفرینی امید نیز از مجموع 90 میلیارد ریال اعتبار تخصیصی تا کنون 22 میلیارد ریال معادل 25 درصد را پرداخت کرده است.

وی تاکید کرد: در مجموع تا کنون 300 میلیارد ریال معادل 33.3 درصد تسهیلات تخصیصی در حوزه اشتغال روستایی در این استان جذب شده است./م

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار