مدیر تنظیم بازار جهاد کشاورزی خوزستان:
مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به تولید 91هزار تنی مرغ در استان و سرانه 130 هزار تنی مصرف مرغ برای خوزستان، تقریبا 37 هزار تن کسری مرغ در استان داریم.
کد خبر: ۶۰۶۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸ 16 May 2018

مسعود احمدی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان خوزستان که امروز 26اردیبهشت ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: تعداد مرغداری‌های فعال استان از 714 واحد در سال 95، به 785 واحد در سال 96 رسیده و در این زمینه ظرفیت تولید از 12میلیون به 16میلیون قطعه افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به این‌که میزان جوجه‌ریزی از سال 95، نسبت به سال 96 حدود 13.9درصد افزایش داشته است، افزود: میزان جوجه‌ریزی از 41 میلیون قطعه در سال 95 به 47 میلیون قطعه در سال 96 افزایش یافته و این مساله باعث رشد تولید و جوجه‌ریزی در استان شده است.

مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: بر اساس جمعیت و سرانه مصرف استان در برنامه پنجم توسعه، نیاز استان به مرغ حدود 130هزار تن مرغ است و با توجه به تولید 91 هزار تنی مرغ در استان، تقریبا 37هزار تن کسری مرغ در استان داریم.

احمدی عنوان کرد: در سال 70 سرانه مصرف مردم در سال برای هر نفر 7 کیلوگرم بود که اکنون این سرانه به حدود 27 تا 28 کیلوگرم مرغ برای هر نفر رسیده است. همچنین قیمت مرغ کشتار شده به دلایل مختلف در طول یک سال گذشته از 6700 تومان به 7600 تومان افزایش پیدا کرده است.

وی در خصوص بحث تخم‌مرغ اظهار کرد: با توجه به سرانه مصرف استان به حدود 52 هزار تن تخم‌مرغ در استان نیاز است که در این زمینه حدود 44 هزار تن موازنه منفی داریم. در این زمینه سه واحد جدید با ظرفیت 110 هزار قطعه در شهرستان‌های مختلف استان در حال ساخت و دو واحد نیز با ظرفیت 150هزار قطعه غیر فعال هستند.

 

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار