دبیر علمی ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت تاکید کرد:
دبیر علمی ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت با بیان اینکه از تمام ظرفیت‌های موجود در سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی کشور استفاده نشده است بر لزوم ارتقای این سیستم‌ها تاکید کرد.
کد خبر: ۵۶۹۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸ 21 February 2018

جواد زارعی در ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت که امروز (چهارشنبه دوم اسفندماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در شهریورماه سال جاری مکاتبات غیررسمی از سوی وزارت بهداشت در زمینه برگزاری این همایش صورت گرفت و در ادامه این وزارتخانه در نامه‌ای موافقت خود را با برگزاری ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز را اعلام کرد.

وی ادامه داد: شروع برنامه برگزاری این همایش به طور رسمی از آبان‌ماه امسال و با جلسه‌ای در وزارت بهداشت و تشکیل کمیته سیاستگذاری همایش یادشده کلید خورد.

دبیر علمی ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت تصریح کرد: دبیرخانه این همایش در مدتی که برای فراخوان ارسال آثار تعیین شده بود، بیش از 360 مقاله در 13 محور این همایش دریافت کرد و برای بررسی هر مقاله حداقل دو نفر داور تعیین شدند.

زارعی ادامه داد: پس از بررسی این مقالات و جمع‌بندی نهایی حدود 120 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر پذیرش شد. بنابر نظر دوران، از این 120 مقالاتی که از کیفیت بیشتری برخودار بودند در قالب سخنرانی و سایر مقالات در قالب پوستر ارائه می‌شوند.

وی بیان کرد: فرایند ثبت‌نام برای شرکت در ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت بنا بر سهمیه تعیین شده توسط وزارت بهداشت، 220 نفر از دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور در این همایش پذیرش و ثبت‌نام شدند.

دبیر علمی ششمین همایش ملی ارتقاء مدیریت اطلاعات سلامت گفت: تمام تلاش ما بر این بود تا بتوانیم در این همایش با ارائه مقالات، بحث و تبادل نظر، به ارتقا جایگاه مدیریت اطلاعات سلامت کمک کنیم. رویکرد محوری امسال که برای ما مشخص شده، سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی است که به مشکلات و مسائلی باز‌می‌گردد که گریبانگیر بیمارستان‌های کشور است

زارعی ادامه داد: نزدیک به سه دهه است که از سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی در بیمارستان‌های مختلف کشور استفاده می‌شود اما عملا از تمام ظرفیت‌های ممکن در این سیستم‌ها استفاده نشده است. باید بتوانیم سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی را به عنوان شالوده اصلی تولید اطلاعات را در بیمارستان‌ها ارتقا دهیم و با هماهنگی بین‌بخشی، از این اطلاعات هم در حوزه درمان و هم در بحث سیاستگذاری در حوزه سلامت و به ویژه حوزه درمان که یکی از پرچالش‌ترین حوزه‌ها در نظام سلامت است، استفاده کنیم.

وی افزود: این سه بخش نخست در ارتقای نرم‌افزار از طریق شرکت‌های توسعه‌دهنده سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی و رساندن نرم‌افزارها به استاندارهای جهانی و در بخش دوم ایجاد دستورالعمل‌ها و قوانین برای ورود، ثبت و کنترل کیفی اطلاعات و بخش سوم درگیر کردن تمام کاربران حوزه سلامت از یک منشی بخش گرفته تا ریاست بیمارستان و حوزه ستادی خلاصه می‌شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: سلامت
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار