مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز با بیان این موضوع، افزود: نظارت ها با هدف تامین سلامت شهروندان بویژه روزه داران با تأكيد بر رعايت بهداشت فردي، ابزاركار، بهداشت و سلامت موادغذايي و بهداشت ساختمان، آب مصرفي، دفع صحيح پسماند و فاضلاب، کنترل دخانیات و نظافت عمومي محل تشدید شده است.
وی، خاطر نشان کرد : در نیمه اول ماه مبارک رمضان، بیش از 1100 مرکز تهیه و توزیع با اولویت صنوف حساس و کارگاهای عرضه زولبیا ، بامیه و مراکز آش و حلیم و حدود 70 مورد بازرسی از مساجد و حسینیه انجام شده است.
شریفی همچنین از معدوم کردن بیش از 1500کیلوگرم مواد غذایی ، حدود 64 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و شیرینی جات ، 136 مورد نمونه برداری آب و بیش از 600 مورد کلرسنجی توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد و افزود: در مدت ذکر شده، بیش از 60 اخطاریه برای موارد تخلف در امور مرتبط با سلامت شهروندان صادر و 5 واحد صنفی متخلف نیز پلمپ شده است.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: 4 کارگاه تولید زولبیا و بامیه غیر مجاز نیز به مراجع قضایی معرفی گردید .
مهندس زهرا کرمیان- سرپرست واحد بهداشت محیط غرب اهواز از شهروندان خواست : مواد غذایی چون: زولبیا ، بامیه و ..را از مراکز معتبر خریداری کنند و از خرید هرگونه مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری نمایند .
وی خاطر نشان کرد: شهروندان، هرگونه تخلف بهداشتی مشاهده شده را با سامانه 190 در میان بگذارند.