در ماه مبارک رمضان ، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز ، نظارت بر كليه مراكز تهيه، توزيع، عرضه و فروش موادغذايي با اولويت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و طبخ شیرنی سنتی زولبیا و بامیه ، آش و حلیم ، اماکن عمومی ، اماکن مذهبی را با 1170 مورد بازدید ، انجام دادند
کد خبر: ۴۴۰۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷ 13 June 2017
مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز با بیان این موضوع، افزود: نظارت ها با هدف تامین سلامت شهروندان بویژه روزه داران با تأكيد بر رعايت بهداشت فردي، ابزاركار، بهداشت و سلامت موادغذايي و بهداشت ساختمان، آب مصرفي، دفع صحيح پسماند و فاضلاب، کنترل دخانیات و نظافت عمومي محل تشدید  شده است.   

وی،  خاطر نشان کرد : در نیمه اول ماه مبارک رمضان، بیش از   1100  مرکز تهیه و توزیع   با اولویت صنوف حساس و کارگاهای عرضه زولبیا ، بامیه و مراکز آش و حلیم و حدود 70 مورد بازرسی از مساجد و حسینیه انجام شده است.

شریفی همچنین از معدوم کردن بیش از 1500کیلوگرم مواد غذایی ، حدود 64 مورد نمونه برداری  از مواد غذایی و شیرینی جات   ، 136 مورد نمونه برداری آب  و  بیش از 600 مورد کلرسنجی توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد و افزود: در مدت ذکر شده، بیش از 60 اخطاریه  برای موارد تخلف در امور مرتبط با سلامت شهروندان صادر و 5 واحد صنفی متخلف نیز پلمپ شده است.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: 4 کارگاه تولید زولبیا و بامیه غیر مجاز نیز به مراجع قضایی معرفی گردید .

مهندس زهرا کرمیان-  سرپرست  واحد بهداشت محیط غرب اهواز از شهروندان خواست  : مواد غذایی چون:  زولبیا ، بامیه و ..را از مراکز معتبر خریداری  کنند و از خرید هرگونه مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری نمایند .

 وی خاطر نشان کرد: شهروندان، هرگونه تخلف بهداشتی مشاهده شده را با سامانه 190 در میان بگذارند.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار