سی و نهمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویان کشور با معرفی و تجلیل از پنج دانشگاه برتر و سی و دو دانشجوی صاحب مدال های طلا، نقره و برنز در يزد، به کار خود پایان داد
کد خبر: ۳۵۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۷ 17 May 2015

به گزارش تابناک يزد، بر اساس نتایجی که در مراسم اختتامیه این مسابقات از سوی رییس کمیته علمی مسابقات اعلام شد، از بین ۳۸ دانشگاه شرکت کننده در این دوره، دانشگاه‎‎های صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، تهران، شیراز و شهید بهشتی به ترتیب رتبه‎‎های اول تا پنجم دانشگاهی را به خود اختصاص دادند.

در این مراسم همچنین از دانشگاه خواجه نصیرالدین توسی که در سه سال متوالی از رشد چشمگیری در زمینه ریاضیات برخوردار بوده است، تجلیل شد.

در بخش انفرادی این مسابقات نیز از بین ۱۴۷ دانشجوی شرکت کننده، ۳۲ نفر موفق به کسب مدال های طلا، نقره و برنز شدند.

عنوان مدال طلا اين مسابقات به امیرحسین اخلاصی، پویا هنریار، تینا ترکمان، حسن قره داغی و امین نجات بخش همگي از دانشگاه صنعتی شریف، محمدرضا حق پناه از دانشگاه شهید بهشتی، سید علی اکبر حسینی از دانشگاه شیراز و شهاب الدین شعبانی از دانشگاه علم و صنعت ایران، رسيد.

پیمان شهبازی دستجردی، پگاه پورنجفی و سپهر حاجبی همگي از دانشگاه صنعتی اصفهان، حمید نادری یگانه از دانشگاه قم، امین آقاجان نژاد از دانشگاه فردوسی مشهد، آریا اخوان، سهام الدین بهرامی نسب و سیدعلی بی باک از دانشگاه تهران، سجاد نصیرزاده از دانشگاه تبریز، پوریا باقرزاده از دانشگاه شهید بهشتی و محمدجواد مقدس مهر از دانشگاه شیراز نيز مدال نقره مسابقات را از آن خود كردند.

مدال برنز مسابقات هم به امید مومن زاده از دانشگاه صنعتی اصفهان، آزاد کریمیان و شهره گلپایگانی از دانشگاه خواجه نصیرالدین توسی، علیرضا هاشمی فر از دانشگاه شاهد، مهدی مرادی از دانشگاه علم و صنعت ایران، علیرضا سلحشوری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رضا قدیمی مطلق از دانشگاه خوارزمی، عرفان سهیل از دانشگاه مازندران، سیده آیلار موسوی پور گوهریون از دانشگاه تبریز، نرگس توسلی از دانشگاه یزد، حمید کمالی از دانشگاه فردوسی مشهد، سهیلا فرخی از دانشگاه اصفهان و سید محمدصادق عبداللهی از دانشگاه تهران، رسيد.

دکتر "محمدرضا منصوری" مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور استادان، دانشجویان و علاقه‌‌مندان به علوم ریاضی در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه يزد برگزار شد، در سخنانی به بررسی تحولات نیم قرن اخیر کشور و افزایش کیفیت نسل‎‎های امروزی پرداخت.

وی نبود یک مدل مفهومی متشکل از تجهیزات، ریاضیات و واژگان را نقیصه بزرگ علمی در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد؛ دانشجویان و آینده‎‎سازان این مملکت از عهده ابداع چنین مدل مفهومی برآیند تا با آن بتوان توسعه علمی کشور را شتاب داد.

دکتر "سید محمدتقی المدرسی" معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه یزد نیز در سخنان کوتاهی، علم ریاضی را مادر تمامی علوم توصیف و ابراز اميدواري كرد كه برگزاری چنین مسابقاتی باعث رشد ریاضیات و بقیه علوم شود.

دکتر "محمدعلي دهقان" رییس انجمن ریاضی کشور، دکتر "سید ابوالفضل شاهزاده فاضلی" مسئول برگزاری این مسابقات و دکتر "مجتبی قیراطی" رییس کمیته علمی مسابقات، دیگر سخنرانان این مراسم بودند که در سخنان خود با قدردانی از همه حامیان و دست اندرکاران مسابقات، به تشریح روند تحولات مسابقات ریاضی در کشور از آغاز تاکنون و نحوه برگزاری سی و نهمین دوره آن پرداختند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار